To je to što me zanima!

'Tom, Harry je ovdje. Ako voliš Meg, nazovi me, ne ljutimo se'

Markle smatra kako ima jasne dokaze da je The Mail on Sunday prešućivao ključne informacije i prezentirao samo ono što im je odgovaralo kako bi je ocrnio i posvadio s vlastitim ocem
Vidi originalni članak

Princ Harry (35) i Meghan Markle (38) iznenadili su javnost kad su poslali priopćenje u kojemu navode kako više neće komunicirati s četiri britanska tabloida. Na intervjue s parom odsad mogu zaboraviti Daily Mail, Daily Mirror, The Sun i Daily Express, no čini se da im se najviše zamjerio konzervativni tabloid The Mail on Sunday.

POGLEDAJTE VIDEO: 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Upravo ovaj britanski medij Meghan je odlučila tužiti zbog konstantnog izvještavanja o njoj i Harryju na, kako tvrdi, nekorektan i neprofesionalan način, s ciljem da ih se uvijek prikaže u lošem svjetlu, prenosi BBC

BRITANCI DOBILI PRIOPĆENJE Prekipjelo im: Meghan i Harry su neugodno iznenadili tabloide

Sudu je kao dokaz Meghan pokazala i poruke te predala pismo upućeno svojem ocu Thomasu Markleu (75). Radi se o njihovoj privatnoj prepisci još iz vremena prije kraljevskog vjenčanja te Thomasove odluke o nedolasku.

Markle tvrdi da ju je spomenuti tabloid namjerno zavadio s ocem, ne pokazujući pravu istinu već s isključivom zamisli da ju se ocrni u javnosti. Tako između ostalog stoji i da je razmirice s ocem pokušao izgladiti i Harry, koji ga je svim silama pokušavao dobiti telefonom.

- Tom, Harry je ovdje. Molim te da se javiš, zaista moramo razgovarati s tobom. Ne trebaš se ispričavati, razumijemo okolnosti, ali razgovor s medijima i javno obraćanje učiniti će ovu situaciju još gorom. Ako voliš Meg i ako želiš napraviti ono što je ispravno, molim te nazovi me. Ne moraš razgovarati s medijima koji su sami kreirali ovu situaciju. Stoga te još jednom molim da se čujemo i sve razjasnimo. Meg i ja nismo ljuti na tebe, samo se želimo čuti. Od prvog dana ti želimo pomoći - napisao je u jednoj od uzaludnih poruka Harry.

Idi na 24sata

Komentari 22

  • 21.04.2020.

    Ne razumijem. Za mene oni su samo obicni ljudi zasto ih se ne pusti na miru. Svi MI imamo veliki mana I vrlina zanima me kada bi Nas svaki Dan netko prozivao o nasim moralnim vrijednostima kako bih se osjecali?

  • Dekla 21.04.2020.

    Meni nije jasno jedno, kako su ju novinari posvadjali sa tatom?! Presucivali su? Pa njen otac se sam exponirao po novinama, tv emisijama, mogla je cuti sto ovaj trabunja. Pa nisu joj novine krive za to. Moj tata je pijanec, pa nemrem ja krivti Badel jer moj tata pije...

  • mala vatra 21.04.2020.

    Bez obzira na njegov status on će uvijek biti princ jer je to postao u trenutku svog rođenja...

Komentiraj...
Vidi sve komentare