To je to što me zanima!

Meghan promijenila rodni list sina, kraljici ništa nije rekla...

Otkako je 'razdvojila' supruga od kraljevske obitelji postala je jedna od najomraženijih žena u očima mnogih diljem svijeta. Iako je kasnije objavljeno da je Harry taj koji je htio mirniji život, Markle i dalje ne vole
Vidi originalni članak

Vojvotkinja od Sussexa, Meghan Markle (39) se u siječnju 2020. zamjerila mnogim obožavateljima britanske kraljevske obitelji, a posebice njezinim članovima kada su ona i suprug Harry (36) objavili da se odriču kraljevskih dužnosti. 

POGLEDAJTE VIDEO: Meghan o gubitku bebe

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Ističe se da je ona kriva za to što se tročlana obitelj preselila u Ameriku, ali i kako je glavni krivac za svađu među braćom, prinčevima Williamom (38) i Harryjem.

U javnost je sada dospjela informacija da je Meghan napravila još jednu stvar, koja bi poprilično mogla zasmetati kraljicu koja je naviknula da je u njezinom životu sve po protokolu. 

Britanski mediji navode kako je bivša glumica u tajnosti izmijenila rodni list njihovog sina Archieja. Dječak je rođen 17. svibnja 2019., ali Meghan je nekoliko tjedana kasnije, 5. lipnja, iz njegova rodna lista uklonila svoje ime 'Rachel Meghan' i ostavila samo 'Njezino kraljevsko Visočanstvo vojvotkinja od Sussexa'.

O promijeni navodno nije nikoga obavijestila pa se zato šuška kako bi taj potez mogao razbjesniti kraljicu Elizabetu II. (94). Ipak, neki smatraju da je to napravila kako bi odala počast pokojnoj princezi Diani, koja je uvijek koristila titulu 'Njezino Visočanstvo princeza od Walesa'.

KRALJICA JE BIJESNA Elizabeta je još 1969. zabranila ovaj film o kraljevskoj obitelji, a sad je osvanuo na internetu...

Šuškalo se kako bi Meghan, Harry i Archie trebali doći u posjet baki i ostaloj rodbini u lipnju, ali malo je izgledno da će se to dogoditi, kažu upućeni. Veća je vjerojatnost da u Englesku na kratko dođe samo princ Harry. 


 

Idi na 24sata

Komentari 7

  • Dango84 15.02.2021.

    A netko bi trebao znati iz rodnog lista tko je njeno visočanstvo😂😂😂😂😅Koji snobizam

  • mala vatra 01.02.2021.

    Kraljica živi po protokolu? Toliko sranja koja su joj napravili članovi njezine kraljevske obitelji rijetko kome članovi obitelji naprave...zločesti princ Filip,nesigurni i sebični Charles,problematični Harry,a o snahama i ostalima da ne pričamo..

  • danijel23 01.02.2021.

    i koga boli briga za njih i uopce za UK?

Komentiraj...
Vidi sve komentare