To je to što me zanima!

Meghanin otac zaprijetio: 'Ako mi se kći ne javi u roku od 30 dana, puštat ću priče u medije'

Volio bih se čuti s njima. Kada odluče razgovarati sa mnom, tada ću prekinuti komunikaciju s medijima, rekao je Thomas Markle, koji s Meghan Markle i Harryjem nije razgovarao gotovo tri godine
Vidi originalni članak

Thomas Markle (76), otac Meghan Markle (39), zaprijetio je da će nastaviti javno pričati u medijima sve dok njegova kći i njezin suprug princ Harry (36) ne budu razgovarali s njim, piše The Guardian

POGLEDAJTE VIDEO: Meghan i Harry u intervjuu s Oprah

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Par trenutačno živi u Kaliforniji i Thomas bi volio pričati s njima. 

- Zaključak je da se nisam čuo s Harryjem i Meghan ni na koji način. Uglavnom, budući da se ne čujem s njima, puštam priče u medije. Ako mi se ne jave u roku od 30 dana, napravit ću još jednu priču. Volio bih se čuti s njima. Kada odluče razgovarati sa mnom, tada ću prekinuti komunikaciju s medijima - rekao je Markle. 

Thomas Markle je priznao kako je 2018. godine lagao kćeri da ne surađuje s novinarima i da je zadnji put pričao s Meghan prije njezinog vjenčanja s princem Harryjem u svibnju iste te godine.

- Htio sam se iskupiti, ali mi se ne javljaju i zato je sve u medijima - rekao je Meghanin otac. 

Thomas je tada trebao pratiti Meghan do oltara, ali se povukao s ceremonije zbog zdravstvenih problema. Bili su posvađani jer je Markle surađivao s medijima prije samog vjenčanja. Vojvotkinja je svog oca u privatnom pismu, čiji su odlomci objavljeni u britanskim medijima, zamolila da ne priča s medijima jer bi to značilo prekid njihovog odnosa, a ne pomirenje. 

- Žalim što sam to napravio. Ali postoji i druga strana novčića. Nitko se nije ni potrudio zaštititi članove naše obitelji, svakodnevno smo bili napadani od strane medija - rekao je Thomas, koji u medije pustio dijelove Meghaninog pisma. 

Meghan je rekla kako ju je otac povrijedio.

NAKON INTERVJUA S OPRAH Oglasio se tata Meghan Markle: 'Iznevjerio sam kćer, ali barem nisam plesao gol poput Harryja'

- Svi griješimo, ali ja barem nikad nisam plesao gol i nisam se odijevao kao Hitler, a Harry je napravio baš to - rekao je Thomas referirajući se na prinčevo partijanje i skandal iz 2005. kada se Harry na jednoj zabavi pojavio u kostimu sa simbolom svastike.

Idi na 24sata

Komentari 51

  • svoj a svome 10.03.2021.

    Taj tzv. otac je bolestan i za lovu će sve učiniti.

  • nap 10.03.2021.

    ovaj skandal ce trajati dugo

  • marko150 10.03.2021.

    jaoo kako me boli 👂 za njih

Komentiraj...
Vidi sve komentare