To je to što me zanima!

Meghanina majka spakirala je kofere: Harry, spremaj kuću, uskoro stiže punica Doria...

Par je navodno kupio luksuznu vilu koja se procjenjuje na oko 110 milijuna kuna, a riječ je o posjedu od 22 hektara koji ima čak devet spavaćih soba i 12 kupaonica
Vidi originalni članak

Majka Meghan Markle (38), Doria Ragland uskoro će se preseliti u novi dom princa Harryja (36) u Los Angelesu, prenose britanski mediji.

Iako se ‘‘šuškalo’’ kako punica i zet nisu u najboljem odnosu, ovim potezom demantirali su zle glasine, a Meghanina majka najviše se raduje što će živjeti sa svojim unukom Archiejem.

- Meghan, Harry i Archie nisu nikako imali prilike družiti se s Dorijom otkako su se preselili u Los Angeles jer su nastupile mjere izolacije zbog globalne pandemije koja je paralizirala i Kaliforniju - rekao je izvor blizak obitelji i dodao kako su Doria i Harry u odličnim odnosima. 

Iako su se početkom godine odrekli svih čari kraljevskog života, luksuza im neće nedostajati. Par je navodno kupio luksuznu vilu koja se procjenjuje na oko 110 milijuna kuna, a riječ je o posjedu od 22 hektara koji ima čak devet spavaćih soba i 12 kupaonica, a iz vile u toskanskom stilu prostire se spektakularan pogled na grad.

Idi na 24sata

Komentari 16

  • dinamary 06.01.2024.

    Troje djece sam sama odgojila, a njih je dvoje, dvoje djece...i ne mogu. Svašta 🤔

  • Ljubica zgzg 15.06.2020.

    Nije ljepotica, a nije joj ni kćer. I još te dreadlicksice, pa pletenice, jao to je toliko nehigijenski.

  • Brbljavica 15.06.2020.

    Ne znam čime zaslužuju toliku medijsku pozornost.

Komentiraj...
Vidi sve komentare