Show

Komentari 15

Meghanina majka spakirala je kofere: Harry, spremaj kuću, uskoro stiže punica Doria...

Meghanina majka spakirala je kofere: Harry, spremaj kuću, uskoro stiže punica Doria...

Par je navodno kupio luksuznu vilu koja se procjenjuje na oko 110 milijuna kuna, a riječ je o posjedu od 22 hektara koji ima čak devet spavaćih soba i 12 kupaonica

Majka Meghan Markle (38), Doria Ragland uskoro će se preseliti u novi dom princa Harryja (36) u Los Angelesu, prenose britanski mediji.

Iako se ‘‘šuškalo’’ kako punica i zet nisu u najboljem odnosu, ovim potezom demantirali su zle glasine, a Meghanina majka najviše se raduje što će živjeti sa svojim unukom Archiejem.

- Meghan, Harry i Archie nisu nikako imali prilike družiti se s Dorijom otkako su se preselili u Los Angeles jer su nastupile mjere izolacije zbog globalne pandemije koja je paralizirala i Kaliforniju - rekao je izvor blizak obitelji i dodao kako su Doria i Harry u odličnim odnosima. 

Iako su se početkom godine odrekli svih čari kraljevskog života, luksuza im neće nedostajati. Par je navodno kupio luksuznu vilu koja se procjenjuje na oko 110 milijuna kuna, a riječ je o posjedu od 22 hektara koji ima čak devet spavaćih soba i 12 kupaonica, a iz vile u toskanskom stilu prostire se spektakularan pogled na grad.

Najčitaniji članci