To je to što me zanima!

Meghanina sestra se pojavila u palači: 'Otpratilo' ju osiguranje

Samantha se u ponedjeljak ispričala Meghan Markle na britanskoj televiziji jer ju je vrijeđala otkad je 2016. ušla u vezu s princem Harryjem. Istaknula je da je sve otišlo predaleko
Vidi originalni članak

Samanthu Markle (53), polusestru vojvotkinje od Sussexa Meghan Markle (37), osiguranje je udaljilo iz Kensingtonske palače na vratima koje se pojavila nepozvana.

KONTROVERZNA IZLOŽBA Nevjerojatne fotke: 'Kraljevska obitelj' kakvu još niste vidjeli

Kontroverzna polusestra supruge princa Harryja (34) u Londonu boravi već nekoliko dana, a pred palaču je stigla u invalidskim kolicima koja je gurao njezin partner.

U Veliku Britaniju došla je s namjerom da se suoči s polusestrom koja ju zbog loših odnosa nije pozvala na svoje vjenčanje u svibnju.

Samantha, koja se inače preziva Grant, a od prije nekoliko tjedana nosi prezime Markle, prije nekoliko dana upozorila je kraljevsku obitelj kako bi njeno ponašanje moglo eskalirati ako joj ne dopuste da vidi Meghan, što se i dogodilo.

POLUSESTRA VOJVOTKINJE Samantha o Meghan: Mentalno je bolesna jer ignorira svog oca

Podsjetimo, ona se u ponedjeljak ispričala Meghan Markle na britanskoj televiziji jer ju je vrijeđala otkad je 2016. ušla u vezu s princem Harryjem. Istaknula je da je sve otišlo predaleko, no sada je promijenila mišljenje.

TOTALNI JOOMBOOS:  Najveći Youtube spektakl u Europi!

21.10. Arena Zagreb postaje središte Youtube scene! Dovodimo najjačeg svjetskog youtubera KSI-a i više od 50 najpopularnijih regionalnih Youtube zvijezda.

Kupi karte na totalni.joomboos.hr prije nego što poraste cijena!

 

Idi na 24sata

Komentari 17

  • Frančeska 08.10.2018.

    ova je mislila samo tako ušetati u palaču haha

  • 08.10.2018.

    Hehehehe mediji čuda rade u ljudskim glavama.

  • ludataranta 08.10.2018.

    Dosla ona sestri na kavicu 😂😂 Zena je za Vrapce

Komentiraj...
Vidi sve komentare