Obavijesti

Show

Komentari 38

Nevjerojatne fotke: 'Kraljevska obitelj' kakvu još niste vidjeli

Nevjerojatne fotke: 'Kraljevska obitelj' kakvu još niste vidjeli
4

Niti jedna slika fotografkinje Alison Jackson nije autentična. Umjetnica rabi dublere kako bi prikazala intimni život slavnih. Prozvali su je majstoricom manipuliranja fotografijama celebrityja...

VIDEO

Fotografkinja Alison Jackson koristi dublere kako bi imitirala trenutke iz života kraljevske obitelji. Kontroverzne portrete vojvotkinje Meghan (37) i princa Harryja (34), te Kate Middleton (36) i princa Williama (36) izložiti će u Londonu 16. listopada. Reakcije na njene najnovije uratke su već sjajne.

Royal lookalikes - 2013

Duhovitim prikazom Camille (71), vojvotkinje od Cornwalla, nasmijala je britansku javnost koji žele zaviriti u kraljevsku intimu, prenosi Mirror. Lažni Harry na jednoj fotografiji krije svoje privatne dijelove samo ručnikom, a lažna kraljica Elizabeta II (92) čita magazin dok čeka na red u frizerskom salonu. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Sunday = pamper day with the girls #Royalty

Objavu dijeli Alison Jackson (@alisonjacksonartist)

Osim kraljevske obitelji, velika inspiracija za Alison su i američki predsjednik Donald Trump (72), starleta Kim Kardashian (37) i njen suprug, reper Kayne (41), koji je nedavno promijenio ime u Ye.

Kraljevsku obitelj portretira s dublerima već godinama pa ih je pratila i kroz vjenčanja, trudnoće, djecu... Niti jedna njena fotografija nije autentična, a lažne fotografije poznatih, bogatih i slavnih počela je raditi prije desetak godina.

Regal-looking customer stuns shoppers at supermarket

Alison je izdala knjigu 'Confidentina' u kojoj je 2007. godine šokirala stotinama lažnih fotografija. Tada su je prozvali majstoricom manipuliranja.

Alice je svojim slikama oduševile korisnike društvenih mreža pa joj se broj pratitelja uoći izložbe vrtoglavo povećao. Najviše prašine su podigle fotografije osobe koja sliči Donaldu Trumpu s lažnom misicom Meksika i fotografije golih 'plemića'.

Institute of Cancer Research

Iz njenih fotografija smo saznali i da Trump 'twitta' dok obavlja nuždu, da Meghan Markle voli igrati tenis u minici, da je princ William radio selfieje dok mu je supruga rađala...

VIDI OVO! KVIZ: Što ćete raditi u budućnosti?

TOTALNI JOOMBOOS:  Najveći Youtube spektakl u Europi!

21.10. Arena Zagreb postaje središte Youtube scene! Dovodimo najjačeg svjetskog youtubera KSI-a i više od 50 najpopularnijih regionalnih Youtube zvijezda.

Kupi karte na totalni.joomboos.hr prije nego što poraste cijena!

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 38
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin