To je to što me zanima!

Mehun izbacila nogu i pokazala liniju: 'Ti si baš prava žena...'

Poduzetnica i modna dizajnerica na Dan crvenih haljina došla je u haljini iz vlastite kolekcije, te još jednom zaludjela svoje obožavatelje fotografijom na društvenim mrežama
Vidi originalni članak

Svečano obilježavanje Dana crvenih haljina odvilo se u petak u Maloj dvorani Vatroslava Lisinskog, a povodom podizanja svijesti o moždanom udaru, zvijezde večeri bile su žene koje su ga preživjele te su tom prigodom nosile crvene kreacije hrvatskih dizajnera.

Na događaj su došle brojne poznate zvijezde kao što je Aki Rahimovski (64) koji je ujedno i pjevao na događaju, ali i sami dizajneri koji su dali svoje haljine za humanitarnu prigodu. Posebnu pažnju privukla je poduzetnica i modna dizajnerica Snježana Mehun (48). Ona je za događaj nosila jednu od haljina iz svoje kolekcije, a atraktivnim izdanjem još jednom pokazala kako izgleda odlično.

Mehun je nosila crnu dugačku haljinu s velikim prorezom kod lijeve noge koju je izbacila.

- Ti si jedna toliko odvažna žena, a noga ti je još bolja - komentirali su njezini obožavatelji s obzirom na to da je Mehun fotografije u haljini objavila i na društvenim mrežama. I njezini pratitelji primijetili su kako Snježana nema običaj pretjerano uređivati svoje fotografije ni sužavati određene dijelove tijela. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 81

  • Androtest 10.02.2020.

    stara baraka...poduzetnica???????

  • plik 10.02.2020.

    dobre noge za zelje gazit...

  • japanokinez 09.02.2020.

    O ukusima se ne raspravlja to mi je poznato i jako cijenim mišljenje onoga ko je napisao da je ona njemu super. Meni je od 1-10 minus 5 po izgledu, a po iritaciji čista desetka.

Komentiraj...
Vidi sve komentare