To je to što me zanima!

Mehun iznenadila Modnog Mačka, ali joj on oprašta

Snježana Mehun ljutito je reagirala na Markove navode da prijateljuje s Ninom. Ipak, Grubnić joj ništa ne zamjera te ju još uvijek voli i poštuje
Vidi originalni članak

Modnom stilistu nije trebalu dugo da reagira na navode Snježane Mehun (37) kako je nedavno iskoristio Ninu Morić (33) za vlastitu promociju. Poduzetnica je zamjerila Marku Grubniću (28) što se "zalijepio" za hrvatsku manekenku tijekom njezinog boravka u Zagrebu. Modni Mačak otkrio je za Index kako ga je Snježana iznenadila svojim izjavama budući da joj on nikad nije ništa loše napravio. Mislio je da ga poduzetnica poznaje bolje od toga, ali joj ništa ne zamjera te ju svejedno još uvijek voli i cijeni. Grubnić je otkrio da mu je savjest čista te istaknuo kako on i Nina jesu prijatelji. Kazao je da je te noći u Posh bar izašao sa svojim društvom. Kasnije im se pridružila Nina sa svojim prijateljima. Dodao je da mu se ona javila SMS porukom dan nakon izlaska te mu još jednom rekla kako je ne diraju napisi medija.

Idi na 24sata

Komentari 17

  • plavuša13 28.10.2009.

    A vid hlača majke ti!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • plavuša13 28.10.2009.

    black25-ljubim te-konačno da jo netko potvrdio ono što već danima govorim.Ma mozak joj je ko grašak kad nabubri nakon dugog razmišljanja.A nisu ni ostali daleko.

  • buca00 28.10.2009.

    haha E 24 niste nas obavijestili kojim wc papirom grubnic brise guzu

Komentiraj...
Vidi sve komentare