To je to što me zanima!

Mehunka oduševila linijom u badiću i kombinaciji od skoro 14 tisuća kn: 'Što starija to bolja!'

Snježana je atribute naglasila u dvodijelnom badiću modne kuće Versace čija je čija je cijena 550 eura (4120 kuna), a od sunca se zaštitila Gucci šeširom od 520 eura (3902 kuna) te Valentino naočalama od 5230 kuna
Vidi originalni članak

Poduzetnica Snježana Schillinger ex Mehun (50) godišnji odmor provodi sa suprugom Franzom na jahti. Posljednjih dana uživaju na Kornatima, a Snježana se u dobrom raspoloženju javila iz marine Piškera, u kojoj je prije godinu dana izrekla sudbonosno 'da' Franzu.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Dobro jutro sunce, dobro jutro ponedjeljak! Iz Piškere s ljubavlju - napisala je Snježana uz niz fotki s jahte, na kojima pozira u kupaćem kostimu.

Atribute je naglasila u dvodijelnom badiću modne kuće Versace čija je čija je cijena 550 eura (4120 kuna), a od sunca se zaštitila Gucci šeširom od 520 eura (3902 kuna) te Valentino naočalama od 5230 kuna.

Čini se kako je poduzetnica stylingom i linijom oduševila pratitelje jer su se u komentarima odmah počele nizati pohvale.

- Kako ti brak godi! Sve bolja i bolja, ma da si i prije bila najbolja! - komentirala je pratiteljica. 'Izgledaš mrak', 'Curetak', 'Što starija to bolja', pisali su drugi.

Inače, Snježana je jučer emotivnom objavom čestitala Franzu prvu godišnjicu braka te otkrila koliko joj znači otok Piškera na kojemu su se vjenčali.

UŽIVA NA HVARU Mehunka u seksi badiću kakav nosi i J.Lo: Skriva samo ključna mjesta, sve ostalo je prozirno...

- Gotovo je nemoguće opisati ovaj mir, ljepotu, zen ovog otoka usred mora daleko od civilizacije! S jedne strane visoke litice i beskraj dubokog mora, a sa druge potpuna suprotnost plava laguna, toplo tirkizno more, i pješčana plaža! Ako postoji raj onda je to ovo mjesto! - napisala je te otkrila kako je oduvijek maštala o kući na otoku. 

- Sve ljude koje sam voljela dovela sam na ovaj otok kroz život i nitko nije požalio! O da, imala sam ipak sreće da nađem nekoga tko dijeli moju ljubav prema ovom otoku i tko mi je povjerovao da je moguće ovdje napraviti svadbu i tko se isto zaljubio u ovaj otok moj Franz i ispunio mi snove! Kuću nismo kupili ovdje jer je naša kuća putujuća ali srce je ostalo zauvijek - zaključila je.

 

Idi na 24sata

Komentari 66

  • Marko_Mar 24.08.2022.

    Ova naborana staračka koža oko vrata me posebno napaljuje. Nema takvog photoshopa koji to može sakriti. Moja baba ima istih problema.

  • grom 1992 24.08.2022.

    Kao vino. Što starija sve više liči na bačvu.

  • šišaj 24.08.2022.

    Foka...

Komentiraj...
Vidi sve komentare