Show

Komentari 62

Mehunka u seksi badiću kakav nosi i J.Lo: Skriva samo ključna mjesta, sve ostalo je prozirno...

Mehunka u seksi badiću kakav nosi i J.Lo: Skriva samo ključna mjesta, sve ostalo je prozirno...

Snježana je objavila niz fotografija, a na svakoj je zauzela drugačiju pozu. Na prvoj je u dvodijelnom mini bikiniju raširila noge i istaknula bujne atribute, a na drugoj se u crnom prozirnom badiću zabavlja na Hvaru

Domaća poduzetnica Snježana Schillinger ex Mehun (50) sa suprugom Franzom Schillingerom trenutačno uživa na godišnjem odmoru na Hvaru. Posljednjih dana zagolicala je maštu mnogih svojim objavama u kupaćim kostimima. Na jednoj fotki je raširila noge u mini bikiniju, a na drugoj joj badić prekriva samo strateške dijelove.

POGLEDAJTE VIDEO:

 

Nakon tri dana partijanja na djevojačkoj zabavi Ecije Ivušić, Mehun se uputila sa svojim suprugom na Palmižanu na Hvaru. Kako je navela u opisu fotografije, započeo joj je godišnji odmor.

Kako drugačije započeti odmor nego osvježenjem u moru po ovim vrućinama, a poduzetnica je za tu prigodu odjenula mini dvodijelni kupaći kostim modne kuće Versace. 

Objavila je niz fotografija, a na svakoj je zauzela drugačiju pozu. Na prvoj je s osmijehom na licu sjela na mol i raširila noge, a u prvi plan je istaknula grudi. Teško je bilo ne zamijetiti i njenu besprijekornu figuru i vitku liniju. Na jednoj fotki joj se čak pridružio i suprug koji se brčkao u moru.

- Predivna ženo; Hot; Badić je top; Bome, kao djevojčica - pisali su joj mnogi.

Ubrzo nakon toga 'počastila' je pratitelje drugom modnom kombinacijom. Isto je pozirala u badiću, ali ovog puta se radi o crnom jednodijelnom badiću koji prekriva samo strateške dijelove jer je sve ostalo na njemu prozirno.

- Kakav kupaći; Goriš; Kupaći kostim laska liniji, odlično - nizali su se komplimenti uz emotikone vatre.

Badić potpisuje modni brend Norma Kamali, a takav isti, samo u bijeloj boji, nosi i glazbena diva Jennifer Lopez (53).

Kombinaciju ju je upotpunila i Gucci natikačama koje koštaju 520 eura (3.900 kuna), a preko sebe je prebacila i narančastu košulju. Pozirala je Mehunka sama i s prijateljima. Pokazala je kako uživaju na Hvaru uz bocu šampanjca a sa suprugom je podijelila i romantični poljubac.

POGLEDAJTE VIDEO: PUNAC SABOTIRAO ZETA U ‘TKO MI BOLJE KUHA’

 

Najčitaniji članci