To je to što me zanima!

Mel B i Stephen Belafonte napokon su bivši supružnici

Nakon mnogo muke i sudskih peripetija, prijetnji objavljivanjem snimki seksa, dadilje-ljubavnice i mnogo droge, napokon su se razveli Mel B iz 'Spice Girls' i producent Belafonte
Vidi originalni članak

Pjevačica Melanie Janine Brown poznatija kao Mel B (42) i producent Stephen Belafonte (42) bivši su postali 15. prosinca, a još im samo valja razdijeliti imovinu. Bivša spajsica nekadašnjem suprugu morati će sljedeće tri godine plaćati alimentaciju od 100 tisuća kuna mjesečno, a zadržavaju zajedničko skrbništvo nad kćeri Madison (6).

Iz braka s prvim suprugom Jimmyjem Gulzarom (49) ima kći Phoenix Chi (18), a s komičarem Eddijem Murphyjem (56) kći Iris Murphy Brown (10).

-Tijekom deset godina braka on me drogirao, maltretirao, tjerao da šmrćem kokain, a onda bi snimao naše seksualne odnose. Zaveo je dadilju i platio joj pobačaj. Želim sebe i djecu zaštiti od njega, zato tražim zabranu prilaska - rekla je na jednom saslušanju Mel B.

- Uz sve to on me i financijski uništio kako bi održao privid glamura. Nije mi davao kartice, i nisam čak imala novca da posjetim umirućeg oca - rekla je Mel B još na početku razvoda koji se rastezao mjesecima. Sve je započelo s dadiljom Lorraine Gilles koja je s Belafonteom, navodno, godinama održavala vezu a ponekada su se seksali i utroje, tvrdi Belafonte. Snimke kojima je ucjenjivao Mel B pristao je uništiti.

 

Idi na 24sata

Komentari 3

  • luna410 18.12.2017.

    Da, silio te da smrces kokain.. Jaoooo...

  • Wrazica. 17.12.2017.

    Napokon. Ajde super. Sada uzivaj u zivotu ;)

  • 17.12.2017.

    super otvorit cemo svi šampanjac

Komentiraj...
Vidi sve komentare