To je to što me zanima!

Mel B ostavila dijete na 4 dana i otišla u Las Vegas

Melanie Brown (32), poznatija kao "spajsica" Mel B, ostavila je svoju novorođenu kćer Angel Iris na četiri dana sa svojom spremačicom
Vidi originalni članak

Bivša kućna pomoćnica spajsice Melanie Brown (32), Tonia Lamere, ispričala je kako je pjevačica napustila svoju tada dvomjesečnu kćerku Angel Iris i otišla u Las Vegas gdje se vjenčala s ljubavnikom Stephenom Belafonteom.
- Trebala sam pričuvati dijete na jednu večer, a to se proteglo na četiri dana. Dijete je bilo bolesno, nije bilo dadilje, a kada je Melanie napokon nazvala uopće nije pitala za dijete. Svojim sam novcem morala kupovati hranu za nju i njenu osmogodišnju polusestru Phoenix Chi - ispričala je šokirana spremačica Tonia. Glasnogovornik spajsice tvrdi da to nije istina i da Tonia Lamere tim pričama samo želi zaraditi novac.
- Melanie je odgovorna majka koja je potpuno predana odgajanju svog djeteta. Svojoj obitelji želi samo najbolje i ne obazire se na izmišljene priče ljudi koji time žele zaraditi nešto novca - izjavio je Melanienin glasnogovornik.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • crveno_crni 20.09.2007.

    suvišan je svaki komentar

  • user_682 20.09.2007.

    oko toga ne treba dizati prašinu. ja bi svoje ostavila rađe sa spremačicom nego u vrtiću,recimo.

  • Tina Kos, novinar 20.09.2007.

    Nije niti prva niti zadnja majka koja svoje dijete ostavi na nekoliko dana. Pa nije ga odložila u kartonsku kutiju na cesti.

Komentiraj...
Vidi sve komentare