To je to što me zanima!

Mel ozlijedio kći dok ju je Oksana držala u naručju?

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Zbog Oksaninih tvrdnji da je Mel Gibson udario kći pokrenuta je istraga. Njegovi odvjetnici tvrde da snimka nije autentična. Gibson je na terapiji
Vidi originalni članak

Oksana Gregorieva (40) tvrdi da ju je Mel Gibson (54), dok je u naručju držala njihovu kći Luciu, udario u lice te tom prilikom ozlijedio i njihovu, tada dvomjesečnu, kći. Snimke incidenta navodno pokazuju modricu na bebinoj bradi. Oksanini odvjetnici su potvrdiili da snimke namjeravaju pokazati sucu u Los Angelesu kako bi njihova klijentica dobila skrbništvo nad malenom. Prema nepotvrđenim izvješćima sudac je navodno odlučio da ipak neće promijeniti raspored posjeta po kojem glumac malenu može posjetiti jednom dnevno i po kojem ona jednu večer u tjednu spava kod njega. Glumcu je podršku pružila bivša supruga Robyn Gibson od koje se rastao u travanju 2009. nakon 28-godišnjeg braka. Robyn je u svojoj izjavi napisala da Gibson nikada nije udario nju ili njihovo sedmero djece.
- Mel je bio divan otac i jako voli svoju djecu - napisala je Robyn. Posljednje Oksanine optužbe potkrijepljene su snimkama telefonskog razgovora između nje i Mela.  Na jednoj snimci Oksana glumca pita kakav je on čovjek kada je mogao udariti ženu dok je držala dijete u  rukama. Gibson je na to kazao kako je to zaslužila. Pokrenuta je istraga od strane losanđeleskih detektiva zbog Oksaninih tvrdnji. Gibsonovi odvjetnici kažu da imaju dokaze da snimke nisu autentične. 

Idi na 24sata

Komentari 18

  • niš koristi 16.07.2010.

    e moja Luce mala, neće ni tebi biti lako :(

  • JAX 16.07.2010.

    A što se ono furao da je uzorni katolik ? Have a mercy !

  • danijel m 16.07.2010.

    *** Izbrisano zbog nepoštivanja pravila *** Admin

Komentiraj...
Vidi sve komentare