To je to što me zanima!

Melania Trump u Floridu stigla u haljini vrijednoj 22 tisuće kuna

Trumpovi su nakon napuštanja Bijele kuće stigli u Floridu, a tamo je u prvom planu bila Melania. Osim što je ignorirala medije, pažnju je privukla i svojom haljinom marke Gucci
Vidi originalni članak

Bivša manekenka imala je nešto prirodniji osmjeh po slijetanju u Floridu, a puno je opuštenija bila i njezina haljina u koju se presvukla nakon odlaska iz Bijele kuće, piše Footwearnews.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Melania Trump (50) nosila je krep haljinu jarkih boja marke Gucci. Haljina inspirirana modom iz 1960-ih i 1970-ih s tamnoplavim, narančastim i bijelim tonovima na internetu se može nabaviti za 3700 dolara (22.000 kuna).

Na nogama je imala modre cipele ravnog potplata marke Roger Vivier. Cipele imaju veliku kopču i špičasti vrh, a mogu se nabaviti za oko 4000 kuna.

Kosa joj je bila opušteno skupljena u punđu, a imala je još i velike crne sunčane naočale.

STRUČNJAKINJA ZA GOVOR TIJELA: Što se točno krije iza Melanijina osmijeha? Laž, tu nema emocija

Promjena u njezinom izgledu bila je očita jer je u Floridi pokazala puno opušteniju verziju sebe nego dok je bila Prva dama, a to se vidjelo i po njezinom nonšalantnom ignoriranju medija nakon slijetanja. 

Idi na 24sata

Komentari 23

  • crna žena 21.01.2021.

    ovu haljinu ne bih ni badava, a kamo li daje toliko platim.

  • 21.01.2021.

    kaj se tiče tih "haljina"; obična krpa eto 3, 000 €. Al, kaj ćeš... ime. U starom ormaru svoje babe imam takvih bar 10. Da to ja obučem, bila bi seljanka. 

  • cicinakitu 21.01.2021.

    "špičast"...???

Komentiraj...
Vidi sve komentare