Show

Komentari 173

Što se točno krije iza Melanijina osmijeha? Laž, tu nema emocija

Što se točno krije iza Melanijina osmijeha? Laž, tu nema emocija

Melania je izvodila svoj već poznati 'lažni smiješak' koji bi se pojavio i brzo nestao, a on sugerira da ne postoji nikakva iskrena pozitivna emocija. Trump se borio, nastojao je držati glavu visoko, rekla je James

Melania Trump (50) u srijedu je posljednji put prošetala južnim travnjakom Bijele kuće prije nego što se predsjedničkim avionom uputila ka svom novom domu, floridskoj rezidenciji Mar-a-Lago u Miamiju.

POGLEDAJTE VIDEO: Trump i Melania nikad omraženiji

Nosila je pripijenu crnu haljinu Dolce & Gabbana te kratki Chanelov bolero koji je imao srebrne detalje. Stručnjakinja za govor tijela, Judi James, pojasnila je što je uistinu značilo ponašanje Trumpovih, pišu strani mediji.

trump

- Neka nikog ne zavara taj njihov lažni osmijeh, kojeg su jedva navukli na lice. Donald je izgledao i zvučao kao neki propali muškarac, a njegova žena Melania se držala kao da je na sprovodu - ustvrdila je Judi. 

trump

Ipak, ističe da je jedan Melanijin pokret otkrio kako se uistinu osjećala. Većina je spominjala da se cijelo vrijeme smijala pa je stručnjakinja zaključila: 

- Melania je izvodila svoj već poznati 'lažni smiješak' koji bi se pojavio i brzo nestao, a on sugerira da ne postoji nikakva iskrena pozitivna emocija. Trump se borio, nastojao je držati glavu visoko, a ona je razvlačila usne i s vremena na vrijeme pokazala zube dok bi se smijala. 

First lady Trump smiles at Joint Base Andrews, Maryland

Iz njihova se ponašanja nije moglo vidjeti kako će im sada biti u braku, ali primijetila je da je Donald Trump (74) nježno uhvatio ženu za ruku i ona se nije bunila. U jednom trenutku Donaldova ruka završila je i na njezinim leđima i struku, što je vrlo tipično inače, ali ne i za Trumpa, koji je u četiri godine mandata nekoliko puta bio grub prema supruzi kad bi zajedno išli na razne događaje. 

trump

Trumpovi se nisu pojavili na ceremoniji inauguracije na kojoj je Joe Biden (78) i službeno postao 46. američki predsjednik, a Kamala Harris (56) potpredsjednica. Prva dama Amerike sada je Jill Biden (69). 

Inauguration of Joe Biden as the 46th President of the United States

Najčitaniji članci