To je to što me zanima!

Memorijal Mirka Miočića: Zadar je centar kvizaša Hrvatske...

Lani je bilo odlično, a ove godine bit će još bolje. Memorijal traje dan duže, ima više kvizova i više ljudi. Očekujem spektakl, puno druženja i igranje, rekla je Morana Zibar
Vidi originalni članak

Zadar je na tri dana postao centar kvizaša Hrvatske. Lovci Krešimir Sučević Međeral, Morana Zibar, Mladen Vukorepa i Dean Kotiga došli su kako bi odmjerili snage u znanju i sjetili se kolege na drugom izdanju Memorijala Mirka Miočića. 

ZADAT Prvi Memorijal Mirka Miočića: Stigli i lovci iz kviza 'Potjera'

- Lani je bilo odlično, a ove godine bit će još bolje. Memorijal traje dan duže, ima više kvizova i više ljudi. Očekujem spektakl, puno druženja i igranja. Tu smo da očuvamo sjećanje na legendu zvanu Mirko Miočić, kazala nam je lovkinja Morana Zibar. 

Ove godine kviz se igra na Sveučilištu, na bazenu Kolovare, u Arsenalu i u crkvi sv. Donata.

- E tome se baš veselim, odabrali su inspirativno mjesto za igranje kviza, kaže Morana. Među natjecateljima su i brojni sudionici kviza Potjera.

NEPOZNATI ŽIVOT LOVCA Mirko je odbijao tražiti nagradu kad je pomagao kao Joker zovi

- Lani smo imali 179 natjecatelja, a ove godine 230, a to je 25 posto više, pohvalio nam se jedan od organizatora Memorijala, zadarski kvizaš Lovro Jurišić.

TOTALNI JOOMBOOS:  Najveći Youtube spektakl u Europi!

21.10. Arena Zagreb postaje središte Youtube scene! Dovodimo najjačeg svjetskog youtubera KSI-a i više od 50 najpopularnijih regionalnih Youtube zvijezda.

Kupi karte na totalni.joomboos.hr prije nego što poraste cijena!

Idi na 24sata

Komentari 6

  • 07.10.2018.

    a vidi morane...ajme

  • PeroTikulić 06.10.2018.

    Morana na ovoj slici izgleda kao da ima 60 godina.

  • danyyyy 06.10.2018.

    Pokojnom Mirku svaka čast, a ovo četvero sa naslovne slike, pa oni ne znaju odgovoriti na pitanja koja su većinom sami smislili!

Komentiraj...
Vidi sve komentare