To je to što me zanima!

Meri je ispala iz 'MasterChefa', ali pobijedila u 'Ribi na torti': 'Dat ću nagradu svojoj djeci...'

Koliko god htio da Ivan pobijedi, toliko bih htio da Meri bar negdje pobijedi kad već nije u 'MasterChefu', da opet ne plače, šaljivo je rekao Goran
Vidi originalni članak

Nakon tjedna dobre hrane i još bolje zabave, finalnu večeru u ovotjednom izdanju 'Ribe na torti' pripremala je Meri Goldašić, bivša natjecateljica 'MasterChefa', influencerica i poduzetnica koju mnogi prepoznaju i po šarolikom sadržaju na društvenim mrežama. Rezimirajući cijeli tjedan, na kraju večeri otkriveno je da maksimalni broj bodova imaju Anezi, Ivan i Meri kojoj je ekipa jednoglasno prepustila titulu pobjednice. 

- Koliko god htio da Ivan pobijedi, toliko bih htio da Meri bar negdje pobijedi kad već nije u 'MasterChefu', da opet ne plače - šaljivo je poručio Goran, dok je Meri dodala:

- Dat ću nagradu svojoj djeci, da budu ponosni, kad već mame nije bilo pet dana doma sad imamo razlog za sreću.

Ekipu je Meri usrećila menijem u tri slijeda, uz jednu Pažaninovu intervenciju – izmjenu glavnog jela. Ivanovo najdraže jelo na najbolji način, carpaccio od škampa i portobello gljiva s emulzijom od vlasca domaćica je servirala za predjelo. Dok je prema zadatku za glavno jelo spremila brancin u škartocu te raviole. Pistacija i naranča igrale su glavne uloge u desertu koji je dobio posebne pohvale, a tražila se i porcija više. 

- Puno kompliciranije je bilo i nekako više okusa se spajalo u ta jela i definitivno sam uživao u cijeloj večeri. Svaka čast Meri - zaključio je za kraj Ivan. Što se sprema u sljedećem tjednu, tko dolazi otvoriti vrata svog doma i boriti se za titulu najboljeg domaćina, ne propustite doznati u novoj epizodi 'Ribe na torti'.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • KusNjega 22.12.2023.

    Rasprsnut će joj se faca od botoksa, hihi

Komentiraj...
Vidi sve komentare