To je to što me zanima!

Meritas nakon tri godine opet pjevaju u Klovićevim dvorima

Grupa Meritas će nakon tri godine, održati koncert u zagrebačkim Klovićevim dvorima, 11. srpnja ove godine. Bit će to, glazbeno putovanje kroz svih pet postaja-album
Vidi originalni članak

Grupa Meritas će nakon tri godine, održati koncert u zagrebačkim Klovićevim dvorima, 11. srpnja ove godine. Bit će to, najavljuju organizatori, glazbeno putovanje kroz svih pet postaja-albuma na koje će se 'ukrcati' publika koja ih prati sve ove godine, ali i neka nova lica kojima je upravo spoj Meritas i Klovićevih dvora kombinacija koja se ne propušta. 

-Vraćamo se Atriju Klovićevih dvora, zahvalne i nestrpljive da sa svojim glazbenicima zasviramo našoj publici. Lijepo je i što je organizator Večeri na Griču proširio priču, pa posjetitelj Klovićevih dvora taj dan može uživati u izložbi, a potom zaokružiti večer našim koncertom.. Sjećamo se odlične atmosfere 2013. i nadamo se da ćemo je ponoviti ali i nadmašiti’, najavljuju Anita i Meri.

Publika će se te srpanjske večeri na Griču podsjetiti pjesama koje su obilježile glazbeno djelovanje grupe Meritas, kao što su ‘Budim se’, ‘Igra’, ‘Umjesto isprike’, ‘Odjednom ti’, ali i njihova najnovija pjesma ‘Pričaj mi’, koja je upravo zasjala na 6. mjestu najemitiranijih singlova u zemlji. 
 

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare