To je to što me zanima!

MGM priprema remake ukletog filma 'Poltregeist'

Studio MGM već je unajmio dvoje scenarista koji će pisati tekst, a u potrazi su i za redateljem ovog ukletog filma iz 1982 godine. Glumci nisu poznati
Vidi originalni članak

Na originalnom "The Polteregeistu" iz 1982. godine scenarij je radio slavni redatelj Steven Spielberg. On navodno više ne želi surađivati na tom filmu. O filmu o kući koja se nalazi na indijanskom groblju već godinama kruže priče kako je uklet. Tadašnji glumci, uključujući i djevojčicu Heather O'Rourke umrli su pod čudnim okolnostima. Heather je umrla u dobi od 12 godina ubrzo nakon što je film izašao u distribuciju zbog upale pluća. Dominique Dunne (22) ugušio je dečko te iste godine. Will Sampson (53) umro je nakon operacije bubrega. Unatoč svim ovim "čudnim" okolnostima koje su pratile glumce filma, MGM ne odustaje od remakea. Nije poznato tko će dobiti ili bolje rečeno pristati na ulogu u ovom filmu.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • muskarac 21.08.2008.

    aha, ma kako da ne.... marketing.. eto šta je tu ukleto

  • Beatrix Kiddo 21.08.2008.

    ja bi prihvatila ulogu,ak bi dobila par milijuna,sve bi ih odmah nakon filma za svaki slučaj potrošila na krpice i ostale gluposti,i onda bih čekala da umrem.lolma to se slučajno poklopilo.

  • brener 21.08.2008.

    nisan neštopraznovjeran,ali s ovim se ne bi zajebava!osim ako nije opet neki markentiški trik!

Komentiraj...
Vidi sve komentare