To je to što me zanima!

'Mi još uvijek želimo vjerovati da su vanzemaljci među nama'

Uzbuđenje s novim nastavcima 'Dosjea X' ne jenjava. Svježe vanzemaljske spletke nas očekuju već početkom naredne godine, zajedno sa svim poznatim likovima
Vidi originalni članak

Prošlo je trinaest godina od završetka prikazivanja najdugovječnije znanstveno-fantastične serije - 'Dosjei X' . No, produkcijska kuća Fox je najavila 'uskrsnuće' serijala u obliku miniserije od šest epizoda.

Gillian Anderson i David Duchovny su se opet našli u svojim starim ulogama , kao poznati agenti FBI-ja, Dana Scully i Fox Mulder , ali Chris Carter ovaj put sjedi u producentskoj, a ne scenarističko-redateljskoj stolici. Njegovu ulogu će preuzeti drugi redatelji iz serije, tj. Glen Morgan i Darin Morgan te James Wong.

YouTube/Screenshot

Kako smo već prije najavili , novi ‘Dosjei X’ su oblikovani kao šestodjelni serijalu, baziran na originalnim ‘Dosjeima X’. Detalji koje bismo očekivali nisu ispušteni iz serije, kao što se i vidi iz foršpana. No čini se da su dodani i detalji o kojima nismo niti pomišljali. Premda je ‘Smoking Man’ bio ubijen u devetoj sezoni serije , postariji gospodin koji u foršpanu izgleda bolesno nas podsjeća na ‘Smoking Mana’. Kako smo i prije vidjeli da likovi u ‘Dosjeima X’ znaju uskrsnuti, ne bi nas iznenadilo kada bismo i doživjeli povratak glavnog antagonista serije.

Šest epizoda će se biti vezane kako za samostalne događaje tako i za one povezane s vanzemaljskom urotom. Za sad je najavljeno da bi Mulder i Scully u prvoj epizodi trebali rješavati slučaj vanzemaljske otmice , dok se o ostalim epizodama još ništa ne zna.

‘Dosje X’, serija koja je kroz svoje 202 epizode doživjela svjetski uspjeh , i osvojila čak 16 nagrada Emmy te pet Zlatnih globusa , se na televizije vraća krajem siječnja 2016.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • FellinaSimunjak 22.11.2015.

    ma svaka cast. gledala sam svaku epizodu i zbilja odlicna serija

  • Pametna ovca 20.11.2015.

    Očekujem sa nestrpljenjem.

  • Anna_9 20.11.2015.

    JEDVA CEKAM!!!!! :D najkvalitetnija serija koju sam ikad gledala. nadam se da je nece ukakit ko sve nove serije sta se ponovo snime nakon neke pauze. drzim fige!

Komentiraj...
Vidi sve komentare