To je to što me zanima!

Mi smo pravi prijatelji, a neki bi te na estradi utopili u čaši vode

Bilo je tu i nekih razmirica davnih godina, no to je kratko trajalo. Svi smo vrlo temperamentni i kad smo bili mlađi imali smo drugačije poglede na posao, kaže Grdović
Vidi originalni članak

Svi za jednoga jedan za sve, poput nekadašnjih mušketira poručuju Zlatko Pejaković (68), Jasmin Stavros (64) i Mladen Grdović (60), koji uoči CMC festivala u Vodicama predstavljaju novu pjesmu 'Stani srce ludo, stani'.

OPOVRGNUO GLASINE Stavros o izgledu: Ne koristim botoks, na meni je sve prirodno

Kada skupa nastupaju, oni i jesu 'Tri mušketira', a nakon što su u protekle dvije godine zajedničkim koncertima obišli domaće fešte, prvi put planiraju grupnu turneju u Australiji gdje ih na jesen očekuje 12 koncerata u mjesec dana.

- Kad se nas trojica nađemo, uvijek je odlična atmosfera, a tako je bilo i na snimanju ovog spota na krovu vodičkog hotela. Mi smo stvarno poput mušketira, uvijek pomažemo jedan drugome. I tako već desetljećima. To je naša dobitna kombinacija uspjeha - kaže Zlatko Pejaković. U novoj pjesmi pjeva kako je 'umoran od života' iako u sedmom desetljeću života 'pršti' od pozitivne energije.

- Mi smo vam poput glumaca koji žive svoje uloge punim plućima. Skladatelj Luppo napravio nam je sjajnu pjesmu, a Neno Ninčević na to napisao odličan tekst. Njih dvojica doista prepoznaju naše glazbene senzibilitete pa mi odradimo snimanje poput pravih glumaca; zapravo živimo naše pjesme. Eto, imamo i svojevrsni rekord jer smo održali zajednički koncert u trajanju od sedam sati. Ne gledamo tko nastupa prvi, a tko zadnji. Među nama nema taštine. Motiva nam ne nedostaje. Sve zaboravimo kad se popnemo na pozornicu i dajemo sve od sebe - kaže Pejaković.

Njegov kolega i veliki prijatelj Jasmin Stavros odmah se nadovezuje.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Mladen i Zlatko jedini su pravi prijatelji koji su mi ostali na estradi. Među nama nema antagonizma, nitko na drugoga ne koluta očima kad mu okreneš leđa i nema onog čestog ‘kolegijalnog’ podvaljivanja kojeg sam se godinama nagledao na estradi. Svi su, kao, međusobno dobri, a netko bi te utopio u čaši vode samo zato što u tom trenutku imaš veći hit ili više nastupaš od nekog kolege. Nemam ja više živaca za to. Nas trojica smo svi kao jedna obitelj i zajedno radimo preko agencije Lupo Music. Kad nastupamo na koncertima, nitko nikome ne smeta, uvijek je sve puno šale, dobre energije i to nam je najveći životni adrenalin. Kad vidiš te tisuće raspjevanih i rasplesanih ljudi ispred sebe, zaboraviš da sve drugo postoji - kaže Stavros. Prijateljstvo između Tri mušketira dugo je više od 40 godina i uvijek su, kažu, bili zajedno, u dobru i u zlu.

- Bilo je tu i nekih razmirica davnih godina, no to je kratko trajalo. Svi smo vrlo temperamentni i kad smo bili mlađi imali smo drugačije poglede na posao, no danas, nakon toliko godina iskustva, sve nam je jasno i nema više nikakvih iznenađenja. Imamo opet odličnu pjesmu i spot. Uložili smo sve snage i sigurni smo  da će se pjesma svidjeti i našoj publici. Zlatko je pjevač i pol, Stavros je legenda na svoj način, a ja sam takav kakav jesam. Sve znate, sve čitate, ali ja ne mogu sada sebe mijenjati. Tugujem samo jer mi treba malo više kose na glavi - našalio se Grdović.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • dugoselac 05.06.2019.

    Učinilo mi se da je Michael J. Ozivio u sredini

  • user_204031 05.06.2019.

    Ovaj Pejakovic izgleda kao maskota KFC-a

  • klle@ 05.06.2019.

    kaj je Stavros stavio previše rumenila?!

Komentiraj...
Vidi sve komentare