To je to što me zanima!

Mia Begović: Ja ne nosim vruće hlače kao Maja Lena

Mia tvrdi da ona i kći Maja (18) ne nalikuju, no obje vole kič i krzno. Nekoliko puta su ih proglasili najgore odjevenima. No njih, kažu, to nije briga
Vidi originalni članak

Volim minimalizam i male crne haljine kojih u ormaru imam 30-ak, rekla je Mia Begović (47). Glumica, poznata po bujnoj crvenoj kosi, natapiranoj frizuri i dekolteima, kaže da voli tigraste detalje na odjeći jer je u kineskom horoskopu - tigar.
- Moda mi je jedna vrsta igre. Ponekad se možda previše zaigram s tigrasto-zlatnim kombinacijama - ističe glumica.
Mia dodaje kako ona i njezina kći Maja Lena Lopatny (18) imaju drugačiji modni stil.
- Mene sigurno nikad niste vidjeli s ekstenzijama, predugim noktima, trenirci i štiklama od 12 centimetara ili u vrućim hlačicama - smije se Mia. Govoreći o majci, Maja Lena je jednom prilikom izjavila kako joj je ona uzor u svemu. Iz njezinog ormara nerijetko posuđuje seksi odjeću, što Mia negira.
- Ma nije istina, jednom sam joj samo posudila torbicu. Sviđa mi se što ima svoj stil i što je posebnija od ostalih djevojaka - kaže glumica. Maja Lena za izlaske u narodnjačke klubove odijeva svjetlucave haljine, na uši stavlja glomazne naušnice, a na noge štikle skuplje i od 2000 kuna. Solarij posjećuje tri puta na tjedan, a na manikiranje odlazi jednom na mjesec. Njezina majka, ističe, ne voli umjetno sunčanje.
- Nisam od onih koji kupuju dizajnerske krpice. No ove godine počastila sam se sa skupljim šalom - napominje Mia te se osvrće na Majin stil: ”Nije bitno kako se odijeva, samo da je normalna”.

I NA SKIJANJU NOSILA KORZET
Maja Lena je nedavno na Facebook profil postavila fotografije sa skijanja u Srbiji. Maja, koja je tamo bila s dečkom Alenom Maksinovićem, slikala se u crvenom korzetu. Dečku je pozirala u provokativnim pozama i seksi haljinama koje inače najčešće odijeva.

Idi na 24sata

Komentari 66

  • anonimna0000 15.02.2010.

    maja lena dobro konkurira najružnijim ženama ako ćemo tako rec u hrvatskoj.umjetno ruzno i jadno.iskvarcana i s 2 nijanse pretamnim puderom ko dimnjačar.a uz to mi je i po ponašanju odbojna.a majka joj ok izgleda za svoje godine mada je meni osobno izrazito antipatična ali bar izgleda ko covjek.mogla bi maloj dat koji savjet

  • predsjednik03 15.02.2010.

    treba ih ŠPRICATI

  • -mrvica- 13.02.2010.

    Ova bi mala mogla bit i lipa da ne pravi strašilo od sebe.........

Komentiraj...
Vidi sve komentare