To je to što me zanima!

Mia: Enini kostimi još mirišu na nju, voljela sam glumiti s njom

Odjeća će se vratiti u fundus zagrebačkog HNK-a u kojem čuvaju kostime svih glumačkih velikana. Na izložbi je opet najveću pažnju privukla Enina kći Lana
Vidi originalni članak

Mia Begović (50) suznih očiju gledala je haljine u kojima je njezina pokojna sestra ostvarila najveće uloge. 


- Da, još mirišu na Enu. Jako sam voljela igrati s njom. Bila je pravi profesionalac. Ja nisam bila loša, ali ona je uvijek bila discipliniranija od mene - rekla je Mia. 

Haljine Ene Begović izložene su u HNK, a v.d. intendantice Sanja Ivić rekla je kako te haljine od glumičine smrti nitko nije nosio niti će ih nositi jer će se pohraniti u fundusu kazališta. 


- Eni se najviše sviđala plava haljina iz ‘Romana u Londonu’ te je tražila da joj naprave istu takvu kako bi je mogla nositi na zabave - dodala je Ivić.

Najveću pažnju ponovno je privukla Enina kći Lana (13) koja se divila raskošnim maminim kostimima. Uzvanici su je tražili i autogram komentirajući kako će taj potpis jednog dana sigurno vrijediti. 
Nedavno predstavljena monografija “Ena” napokon je u prodaji jer su izdavači (obitelj Radeljak) riješili sve pravne nesuglasice oko fotografija.

Idi na 24sata

Komentari 20

  • zahira45 17.11.2013.

    Nikad prežaljena Ena. Tako mi je tužna ta priča, maloj Lani sve najbolje želim.

  • MarinaTot 17.11.2013.

    "Tražili ju autogram jer će jednog dana on sigurno vrijediti"... Onak, jel ovo samo meni neukusno ili? A što se Lane tiče, lijepa je ko lutkica...

  • meryy 16.11.2013.

    Malena ima briljantan izgled baš kao i njena majka.Sretno joj u životu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare