To je to što me zanima!

Mia Negovetić progovorila o dečku: 'Mi smo dva umjetnika, baš smo se našli, podrška mi je'

Negovetić je dečka Matea Jurčića po prvi put pokazala u javnosti na dodjeli Porina u lipnju prošle godine, a dosad je o njihovoj vezi šutjela
Vidi originalni članak

Pjevačica Mia Negovetić (19) prošlog je tjedna 'podignula prašinu' spotom za novu pjesmu 'Mijenjam se'. Iznenadila je novim, seksi imidžem i dala do znanja kako više nije 'mala curica'. Ubrzo nakon po prvi put je otvoreno progovorila o vezi s 25-godišnjim video producentom Mateom Jurčićem.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Ne znam što bi da nemam njegovu podršku svaki dan - rekla je Mia u razgovoru za INMagazin. Dodala je kako su se Mateo i ona 'stvarno našli'.

 - Dva umjetnika, i međusobno se podržavamo, poštujemo i mislim da je to najvažnije - rekla je.

Inače, Negovetić je Matea po prvi put pokazala u javnosti na dodjeli Porina u lipnju prošle godine. Nije ga predstavila, no mi smo tada doznali da je zagonetni dečko zapravo autor spota za Mijinu pjesmu 'Ljubav nema kraj', koju je snimila s pjevačem Edijem.

Mateo je dosad  surađivao s brojnim domaćim glazbenicima, poput Marka Tolje, Damira Kedže, Nike Turković i Matije Cveka. Za portal Teklić.hr ispričao je da se video produkcijom počeo baviti iz zabave i da je sve naučio sam, preko interneta.

Mia je o njihovoj vezi dosad šutjela, a za Slobodnu Dalmaciju je ispričala kako misli da nije u redu što su ljudi znatiželjni oko nečega toliko intimnog:

NOVI IMIDŽ Nikad provokativnija Mia Negovetić: Okružili je muškarci, u bodiju je, a djeluje gola

- Distanciram se od toga tako da jednostavno ne otkrivam ništa za što smatram da je privatno, jer nitko nije obavezan dijeliti svoju privatnost s ostalima i mislim da je to zapravo jako nezdravo za nečiju vezu.

Idi na 24sata

Komentari 66

  • Bree1977 03.09.2022.

    Meni se ona sviđa,samo joj treba ponuditi prave pjesme....ona pjesma Oprosti joj je predivna baš je volim čuti

  • Obi wan kenobi 03.09.2022.

    Evo još jedne

  • Saturnia Pyri 03.09.2022.

    I dalje prekrasna, sa zdravim razmisljanjem! Nadam se da ce se skoncentrirati na glas, ne na golotinju, malo je pravih pjevacica koje su to i ostale, dame!

Komentiraj...
Vidi sve komentare