To je to što me zanima!

Mia zaista ima super noge, ali nisu li 'vruće' hlačice previše?

Glumica (50) je na proslavu 50. rođendana Kerempuha odjenula crne kožnate 'vruće' hlačice. Nekima je to nevjerojatno seksi, no nekima ipak previše za njene godine
Vidi originalni članak

Satiričko kazalište Kerempuh proslavilo je 50. rođendan projekcijom dokumentarnog filma Tonka Jovića o osnivaču Kerempuha i velikanu domaće komediografije, Fadilu Hadžiću. Među brojnim glumcima i ostalim kazališnim djelatnicima, najviše se isticala Mia Begović.

Pedesetogodišnja glumica plijenila je pažnju okupljenih svojim provokativnim outfitom. Mia je, naime, odjenula crne kožnate 'vruće' hlačice u kojima su do izražaja došle njene noge. Neki će reći da je izgledala nevjerojatno seksi, no nekima će taj outfit možda ipak biti previše, neprimjeren glumičinim godinama.

Idi na 24sata

Komentari 222

  • ludom 28.03.2014.

    Ma dobro stara izgleda. Sve ostalo je jal i ljubomora.

  • mihrimah 27.03.2014.

    ma da,svi ce sad reci da super izgleda,ali samo zato sto je to Mia...aj sad zamislite svoju npr.mamu koja ima 50god.u ovoj kombinaciji...nije to vise za nju.

  • issavis 27.03.2014.

    baš je zgodna i lijepo joj stoji,koga briga koliko ima godina i tko to određuje što se i u kojim godinama nosi,čiste predrasude..

Komentiraj...
Vidi sve komentare