To je to što me zanima!

Michael dobio 'zvijezdu': Tata i žena nagradili su ga poljupcima

Douglas se okušao i kao filmski producent te je osvojio Oscara za 'Let iznad kukavičjeg gnijezda' iz 1975., a producirao je i desetke drugih nezavisnih filmova
Vidi originalni članak

Michael Douglas (74) obilježio je u utorak 50 godina karijere otkrivanjem zvijezde na stazi slavnih u Hollywoodu, u blizini zvijezde svoga slavnog oca Kirka Douglasa, koji je napunio 101 godinu.

- Imao sam dovoljno sreće da budem dijelom klasičnog, ali i novog Hollywooda - rekao je Michael. 

Douglas, najpoznatiji po Oscarom nagrađenoj ulozi Gordona Gekka u 'Wall Streetu', ondje je stigao u pratnji oca - zvijezde filma 'Spartak' iz 1960., supruge Catherine Zete-Jones (49) te Jane Fonde (80) koja mu je bila partnerica u filmu 'Kineski sindrom'. Na crvenom tepihu pridružio mu se i sin Cameron Douglas (39). 

Tijekom svoje karijere, Douglas se pojavio u preko 60 filmova i televizijskih serija, uključujući policijsku seriju iz 70-ih pod nazivom 'Ulice San Francisca', glumio je u psihološkim trilerima 'Kobna privlačnost' i 'Sirove strasti' te u novije doba akcijskome filmu 'Ant-Man' utemeljenom na Marvelovom stripu.

Douglas se okušao i kao filmski producent te je osvojio Oscara za 'Let iznad kukavičjeg gnijezda' iz 1975., a producirao je i desetke drugih nezavisnih filmova.

Ovu djevojčicu su sa 10 godina proglasili najljepšom na svijetu, a danas je odrasla i ljepša je nego ikad!

Idi na 24sata

Komentari 17

  • 08.11.2018.

    Ogadiste mi nutellu sa ovon zadnjon slikon

  • bree77 07.11.2018.

    I onda prije 15 godina je bio prestar za Zetu Jones, a sada je tek preocito , nikako si ne pašu kao par.

  • 07.11.2018.

    legenda zaslužio je meni jedan od top 10 glumaca...najbolji njegov film dan ludila 1993

Komentiraj...
Vidi sve komentare