To je to što me zanima!

Michael Douglas: Brak se ne smije uzimati zdravo za gotovo

Brak cvjeta i raste ako ga pazite, ali ako ga ignorirate, osuši se, slikovito je rekao Douglas. Kaže da što je stariji svoju energiju sve češće usmjerava na svoje najbliže
Vidi originalni članak

Prije godinu dana Michael Douglas (69) i  Catherine Zeta Jones (44) odlučili su živjeti odvojeno. Holivudski glumac i Oskarovka ljeto su proveli u različitim gradovima, a u kolovozu su javno priznali da ne žive skupa. Par se do listopada ipak pomirio i uspio spasiti svoj 14 godina dug brak. 

- Nikad ne smijete svoj brak uzimati zdravo za gotovo - zaključio je glumac koji je iz svega što je prošao očito naučio vrijedne lekcije. Dodao je da su oboje razmišljali hoće li glumiti pred drugima i pretvarati se da je u njihovom braku sve lijepo ili će poštovati jedno drugo i nimalo ne brinuti o onome što će drugi pričati. 

- Kad postignete određeni uspjeh u karijeri, niste više tako usredotočeni na svoje ambicije. Tako dođe do toga da bolje primjećujete vrijednosti svog partnera, a bolje je da to bude prije nego kasnije - zaključio je glumac i brak usporedio s orhidejom. Douglasu su prioritet njegova djeca, 13-godišnji sin Dylan i 11-godišnja kći Carys. 

- Sve češće i češće s djecom razgovaram o svemu jer ona i ovako i onako sve znaju i razumiju 

- Brak cvjeta i raste ako ga pazite, ali ako ga ignorirate, osuši se - slikovito je rekao Douglas. Kaže da što je stariji svoju energiju sve češće usmjerava na svoje najbliže, prema svojoj obitelji. 

Idi na 24sata

Komentari 15

  • Kalea 19.06.2014.

    Brak je interesantna ''pojava''. Oni koji su vani htjeli bi unutra, a oni koji su unutra, htjeli bi van. Treba novi referendum s pitanjem: da li ste za to da se ukine brak i šlus.

  • kung fu panda 18.06.2014.

    jedna pametna

  • ella1234xD 18.06.2014.

    par iz snova,on jednom nogom u grobu ,ona psihički bolesnik ,imam takve u susjedstvu ,jadna im majka

Komentiraj...
Vidi sve komentare