To je to što me zanima!

Michael Douglas udebljao se osam kila, jede samo hot dog

Glumac je gost golf-turnira u Škotskoj. Michael kaže kako puno jede jer je zbog bolesti smršavio. Supruga mu je bila najveća potreba u teškim trenucima
Vidi originalni članak

Osjećam se dobro i veselim se vikendu jer već nekoliko godina nisam igrao golf. Nedostajala mi je ta igra, rekao je holivudski glumac za The Daily Express. Michael Douglas (67) gost je na turniru u Škotskoj.

- Ostavio sam iza sebe teške dane. Udebljao sam se osam kilograma jer samo jedem - dodao je. Šećući travnjakom jeo je hot dog, a palice mu je nosio pomoćnik. U kolovozu 2010. dijagnosticiran mu je rak grla. Išao je na kemoterapije. Pomogle su mu da se izliječi.

Velika potpora bila mu je supruga Catherine Zeta-Jones (42). Ali ona je zbog šoka što joj se suprug razbolio završila na psihijatriji. Dijagnosticirali su joj bipolarni poremećaj koji izaziva nagle promjene raspoloženja, a bolest se kontolira samo lijekovima.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • gato_negro 01.10.2011.

    A pazi naslova -"udebljao se 8 kila, jede samo hot dog" - mislim vi isto znate složiti članak, čovjek jednom pojeo hot dog a vi sročili naslov kao da se davi u njima....

  • panika135 01.10.2011.

    kak znate da nije 7 kg

  • vajra 01.10.2011.

    tolke pare, a covjek i dalje glup ko noc..

Komentiraj...
Vidi sve komentare