To je to što me zanima!

Michael Lohan: Lindsay popije čak bocu i pol votke dnevno

Vidio sam prazne boce i kokain u njezinoj sobi, napisao je Michael u e-mailu koji je poslao menadžeru i odvjetniku svoje kćeri. Njezina braća tvrde da on sve izmišlja
Vidi originalni članak

Pokušaj oca glumice da joj pomogne promijeniti životne navike nije uspio jer ga je Lindsay (26) u petak otjerala s imanja i pozvala policiju kako bi ga udaljili. Međutim, njezin otac ne odustaje do svog nauma. Poslao je e-mail i njezinom menadžeru Evanu Haineyu te odvjetniku Shawnu Holelyu koji ju je branio na sudu. Michael Lohan (52) u e-mailu tvrdi da Lindsay popije jednu i pol bocu votke na dan. 

- Vidio sam prazne boce i kokain u njezinoj sobi - piše Michael te dodaje kako uzima tablete da ostane budna, ali i da zaspe. 

S Michaelom su se svi složili da bi trebalo intervenirati kad je Lindsayino ponašanje u pitanju, ali ona njihovu pomoć nije htjela prihvatiti. Glumica sad navodno traži sudsku zabranu prilaska za svog oca. Želi da joj se prestane uplitati u život. Glumičina braća tvrde da se njihov otac ponaša tako jer ona ne želi imati ništa  s njim. Navodno on zbog toga i širi laži o njoj, a on tvrdi da mu kćer umire te da on to više ne želi gledati. 

Idi na 24sata

Komentari 9

  • bingalica 23.10.2012.

    :))))) šala mala! Nemo j se ljutiti..

  • feba 22.10.2012.

    E sad pitanje je da li joj želi pomoći pa javno govori ili mu se zamjerila pa joj se sveti

  • marija1411 22.10.2012.

    kako je dosadna, pa nije maloljetna ni maloumna sama je izabrala taj put

Komentiraj...
Vidi sve komentare