To je to što me zanima!

Mickey Rourke i njegov prijatelj frizer kao Zoolander i Hensel

Glumac i njegov prijatelj frizer su nerazdvojni. Često se modno usklade, a u zadnjem izlasku izgledali su poput likova iz komedije 'Zoolander' s Benom Stillerom i Owenom Wilsonom
Vidi originalni članak

Sad sam napokon lijep, rekao je Mickey Rourke (65) nedavno, nakon šeste operacije nosa.

Holivudski glumac je, osim lica, promijenio i stil odijevanja. Mickey je iz salona svog prijatelja, frizera Giuseppea Franca, izašao u uskim hlačama niskog struka, majici s kapuljačom koju je raskopčao gotovo do pola te golemim križem oko vrata. Na nogama je imao crvene cipele. 

Njegov prijatelj, od kojeg se u posljednje vrijeme ne odvaja, na sebi je imao crnu dolčevitu i kožnate hlače, a njegov stil mnoge je podsjetio na lik Zoolandera kojeg Ben Stiller glumi u istoimenom filmu. Rourkea su, pak, usporedili s likom Owena Wilsona u filmu, manekena Hansela. 

Nakon što je postao filmska zvijezda krajem osamdesetih, Rourke se vratio boksanju, kojim se bavio prije no što je postao glumac. Mickey je u ringu zadobio mnoge ozlijede uključujući prijelom nosa, smrskane jagodice, slomljena rebra i pregriženi jezik. Zbog ozljeda se podvrgnuo rekonstruktivnoj operaciji lica sredinom devedesetih. Od tada, do danas, Rourke na licu popravlja štetu koju mu je nanio prvi plastični kirurg. 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Lice mi je bilo unakaženo, sve što je napravio bilo je loše - kazao je glumac 2009. godine. 

Idi na 24sata

Komentari 33

  • Azur 01.12.2017.

    Jao budale majko moja. Sta ucini covjek od sebe?!

  • plik 01.12.2017.

    gadan je ko članska knjižica HDZ-a...

  • 01.12.2017.

    hahahahahahah...... ma Stiller i Wilson su le-gen-de!!!! Iako mi Rourke simpa kao lik, stvarno je sad... ma hahahhaha

Komentiraj...
Vidi sve komentare