To je to što me zanima!

Mickey Rourke još uvijek misli na svog uginulog psa

U Dubrovnik je stigao noseći lančić i cipele s izvezenim imenom neprežaljenog psića Lokija koji je prije nekoliko mjeseci njemu umro na rukama
Vidi originalni članak

Iako je zamolio da ga se poštedi izlaska pred medije, Mickey Rourke (56) ušao je na glavni ulaz u hotel u kojem ga je čekao koktel doborodošlice. S aerodroma se dovezao kombijem. S njim se vozio tjelohranitelj i njegova pratnja te mlada naočita žena koju mu je protokol Sarajevo Film Festivala dodijelio kao osobnu asistenticu tijekom boravka u Bosni i Dubrovniku. Na Dubrovnik Film Meetingu promovirat će svoj povratnički film “Hrvač”. Mickey slovi kao ljubitelj žena i životinja. Ima pet čivava koje je ostavio kod kuće. Psić Loki, s kojim je išao i na crveni tepih, uginuo je prije nekoliko mjeseci njemu na rukama. Mickey je njemu u čast dao da mu na lančić stave psićevu sliku. Lančić je nosio na dodjeli nagrada “Independent Spirit Awards” na kojoj je, primajući nagradu, zahvalio Lokiju jer smatra kako mu je spasio život tijekom alkoholnih kriza u koje je zapadao. U Dubrovnik je došao u cipelama s izvezenim imenom neprežaljenog psića.

SCULLY NIJE ŽELJELA PRED NOVINARE
Gillian Anderson (41) u dubrovačku zračnu luku doletjela je iz Sarajeva u istom avionu kao Rourke. Zatim je on ušao u kombi, a ona u limuzinu. U hotel Excelsior ušla je na sporedni ulaz kako bi izbjegla medije. Gillian je i u Sarajevu izbjegavala novinare. Pokušala je na aerodromu proći pokraj njih bez riječi, no ipak je progovorila nakon što ju je novinarka oslovila s “inspektorice Scully”, na što je duhovito odgovorila: “Znate, navikla sam da me oslovljavaju 'agentice Scully’ ”.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • beba golijat 22.08.2009.

    a moš mislit.pa mislim i ja na svog

  • lepicane 22.08.2009.

    \"dodijeljena mu je osobna asistentica\"-i sad nek mi neko veli da najstariji zanat na svijetu ne prati najnovije trendove,dapače nekak mi se čini da su uvijek korak ispred ostalih.

  • thrys 22.08.2009.

    Žao mi je njegovoga psa - teško je izgubiti najboljega prijatelja, pa bio on životinja ili čovjek. Nadam se da će uzeti drugoga psa jer samo ljudi sa srcem zaslužuju imati životinje.

Komentiraj...
Vidi sve komentare