To je to što me zanima!

Miki Aleksiću odgodili suđenje, njegov odvjetnik ima koronu

Redatelj Aleksić je završio u pritvoru zbog optužbi da je silovao glumicu Milenu Radulović i Ivu Ilinčić dok su pohađale njegovu školu glume
Vidi originalni članak

Suđenje Miroslavu Miki Aleksiću (69), redatelju i vlasniku škole glume optuženom za silovanje i spolno uznemiravanje učenica, trebalo bi početi danas, ali je ono odgođeno zbog bolesti odvjetnika koji ima koronu, piše Kurir. Drugi datum suđenja zakazan je za 28. listopad.

TERETE GA ZA SILOVANJE GLUMICA Mika Aleksić izlazi pred sud

Aleksić je na suđenje stigao sa suprugom Biljanom Mašić, koja je bila dobro raspoložena i nasmijana. 

Kada su stigli pred Palaču pravde, ušli su na drugi ulaz jer su promašili ulazna vrata. Četvero mladih je ispred Palače razvuklo transparent na kojem piše 'Vjerujemo Mileni Radulović', a neki ljudi su mu skandirali 'silovatelj'.

On se na suđenju pojavio s policijskom narukvicom oko stopala s obzirom da dolazi iz kućnog pritvora. Nakon izlaska iz suda zapalio je cigaretu te nije bio raspoložen za izjave.

Podsjećamo, Aleksić je završio u pritvoru zbog optužbi da je silovao glumicu Milenu Radulović i Ivu Ilinčić dok su pohađale njegovu školu glume. Nakon njihovih ispovijesti, još se nekoliko djevojaka javilo sa sličnom sudbinom.

ODREĐEN MU JE ELEKTRONSKI NADZOR Ukinuli pritvor srpskom učitelju glume Miki Aleksiću, terete ga da je silovao više djevojaka

- Kada me je prvi put odveo u svoju kancelariju sjećam se da je cijeli sat pričao o ženskom samopouzdanju i fatalnim ženama. Pričao je kako žensko samopouzdanje ne postoji, kako ga može odnijeti vjetar, pukneš prstima i žena padne. Sve vrijeme me je gledao u oči. Imala sam u tom trenutku nula samopouzdanja zbog njega, ali nisam tada ni bila svjesna toga - govorila je jedna od mnogih žrtava o Aleksiću.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare