To je to što me zanima!

Udomila Miku i Gibu: 'Mi joj kuhamo njemački specijalitet'

Branka Radić iz Reke pokraj Koprivnice oduševila se Mikom i Gibom dok ih je gledala u regionalnom Big Brotheru. Braća Vasić kod bake Branke žive već mjesec dana
Vidi originalni članak

Branka Radić iz Reke pokraj Koprivnice oduševila se Mikom i Gibom dok ih je gledala u regionalnom Big Brotheru. Upoznali su se još u Njemačkoj, a nakon showa slala im je novac kako bi im pomogla da 'stanu na noge'.

Blizanci Mika i Giba Vasić (24) trenutačno su u njenom domu gdje joj pomažu da se oporavi nakon operacije. Mika i Giba oduševljeni su prostranom kućom bake Branke te su otkrili da prema raspoloženju biraju u kojoj će od 10 soba spavati svaku noć.

Nakon Big Brothera, kažu dečki, život im se promijenio, a oduševljava ih što su u Hrvatskoj prave zvijezde. Kod Branke namjeravaju ostati 'sve dok im bude lijepo'.

- Odlično se slažemo i s njenim suprugom. SličnI smo i to nam odgovara. Kuhamo im srpski, njemački i turski specijalitet - kažu braća. 

Što su sve otkrili i što je o njima rekla 'baka Branka', pogledajte u našem videu:

Opširnije sutra u 24sata!

Idi na 24sata

Komentari 77

  • kung fu panda 05.07.2016.

    dok se okrene eto ih još 20

  • žaba davi rodu 05.07.2016.

    ima godine ali pameti ko ni crv u kamenu ....

  • Dario Buden Dubec 05.07.2016.

    To su gnjide neradne,za pare bi zivjeli i sa sotonom....za pare bi ubili jedan drugog....cijela obitelj su odvratni ljudi.... Prodane duse lazljive

Komentiraj...
Vidi sve komentare