To je to što me zanima!

Miki Manojlović: 'Punica mi je Zagrepčanka, volim taj grad. Tu sam imao prvu ozbiljnu ljubav'

Ponosan je što su lani Zagrepčani samo zbog njega dolazili u HNK, gledati ga kao kralja Leara. Ističe kako je počašćen i jedva čeka jesen kad će predstava ponovno na repertoar
Vidi originalni članak

Jednog od najvećih glumaca ovih prostora i inače je, ne samo ovih tjedana, teško uhvatiti. Sad po cijele dane snima “Strica”, film prvijenac redatelja Davida Kapca i Andrije Mardešića. Kad nije pred kamerama, druži se s prijateljima, obitelji koja živi u Zagrebu... Dani su mu ispunjeni raznim slatkim obvezama. Rado se odazvao razgovoru za 24sata i, kad smo sjeli jedno uz drugo, ničime nije ostavio dojam da za stolom sjedi najveća živuća legenda ex-Yu filma i teatra. Izuzetno blagog pogleda, vrlo jednostavan, dobronamjeran, spreman razgovarati o svakoj temi. Jedan jedini - Predrag Miki Manojlović! 

Ovaj sadržaj dostupan je samo 24sata PLUS+ korisnicima na portalu

Neometano uživanje u 24sata sadržaju i brojne pogodnosti dostupne su na originalnom članku.
Idi na 24sata

Komentari 1

  • 10.06.2021.

    Dragi naši 🤮 priznajte više fijasko sa ovim plus člancima. Ne javljanjem na primedbe i ne odgovaranjem na iste došli ste do toga da i mi koji smo bacili novce na pretplatu nećemo da pišemo. Sramno je da kao toliko čitan portal, ne ugledate se na portale iz moje zaostale Srbije, b92 i blic gde jedan komentar ne može proći a da ga ne iskontrolišu admini pre objavljivanja, da nema pominjanja privatnog, vređanja, psovanja ostalih. Kad već niste uveli opciju blokanja toliko ste mogli. Jedan blic je čitaniji od svih ostalih zajedno na balkanu, zapitajte se zašto? Stavljate se u rang kurira i ostalih nikakvih portala, koji dozvoljavaju sve najgore. A ti vaši dvostruki aršini su tek posebna priča, obrišete benigne komentare o poznatima, koje vi u naslovu prozovete, a tamo gde se vredjaju komentatori ne reagujete! Pozdrav za 24 sata plus koji su se javljali dok se nije uplatila članarina, i gospodina Gavranovića koji na dobronamerne kritike ćuti. Razmislite kako da se operete od ovoga, jer ovo je totalni fijasko. Sa najboljim namerama, vaš verni komentator. Eto, ovo je borba i za sve one koji nisu hteli da uplate ovu prevaru od članstva, jer uredništvo ne štiti osnovna prava, kako onih koji su članovi plus 24 sata, tako i većine koja to nije. Dvostruki aršini, i selektivna pravda, ne poštovanje sopstvenih pravila, pristrasnost pri kažnjavanju, dovode do bunta oštećene velike većine komentatora.

Komentiraj...
Vidi sve komentare