To je to što me zanima!

Mila Elegović o sudjelovanju u Masked singeru: Stopila sam se s maskom, baš lijepo iskustvo...

Mila Elegović nakon ispadanja otkrila je za svoje dojmove o sudjelovanju u showu te kako joj je bilo nastupati ispod maske Pantere
Vidi originalni članak

Mila Elegović (52), hrvatska glumica i glazbenica, u subotu navečer ispala je iz showa 'Masked singer', a skrivala se ispod maske Pantere.

Na početku showa nitko nije uspio pogoditi da se Mila skrivala ispod maske, ali što je show išao dalje dosta njih je pretpostavilo da se radi o njoj.

ZAPJEVALA MADONNINU PJESMU Mila Elegović napustila je show 'Masked Singer', skrivala se iza maske Pantere: 'Uživala sam'

Mila je za RTL otkrila je kako ju je kolegica Sandra Bagarić (49) nagovorila da pristane sudjelovati u showu.

- Moram priznati da je ovo jedna od najluđih i najljepših, najzanimljivijih iskustava koje sam imala. Nikad nisam igrala nešto s maskom na glavi, a kada sam dobila ovu priliku, prvo sam razmišljala hoću li, a nagovorila me Sandra koja mi je rekla da to moram prihvatiti jer je jako dobro. Još kako sam dobila ovu masku u koju sam se zaljubila, dalje sam u svim ostalim emisijama totalno uživala - priznala je Mila.

Dodala je i kako joj nije bilo teško skrivati tajnu o svom sudjelovanju u showu.

- Iskreno, ne. Privatna sam osoba, ali vidjela sam dosta na društvenim mrežama kako su me ljudi provalili - rekla je. 

otkriven identitet Banana je ispala iz natjecanja, a ispod maske je bio trener Edo. Jedan član žirija je to i pogodio

Mila je dodala i kako će show pamtiti po iznimnoj zabavi, profesionalnosti i osobnoj radosti zbog toga što je pjevala i plesala pod maskom.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare