To je to što me zanima!

Mila Kunis i Ashton Kutcher prikupili su više od 110 milijuna kuna za ukrajinske izbjeglice

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Uvijek sam se smatrala Amerikankom, ponosnom Amerikankom, ali danas, nikad nisam bila ponosnija što sam Ukrajinka, rekla je glumica koja je rođena u Černićevcu u Ukrajini
Vidi originalni članak

Holivudski par Ashton Kutcher (44) i Mila Kunis (38) prikupili su više od 110 milijuna kuna do nedjelje, nakon što su otvorili stranicu na GoFundMe tražeći humanitarnu pomoć za ukrajinske izbjeglice. Kunis, koja je rođena u Černivcu u Ukrajini 1983., preselila se u Sjedinjene Države 1991. godine.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Uvijek sam se smatrala Amerikankom, ponosnom Amerikankom. Ali danas, nikad nisam bila ponosnija što sam Ukrajinka - rekla je Kunis u pratećem videu. - Događaji u Ukrajini su pogubni. Na ovom svijetu nema mjesta za ovu vrstu nepravednog napada na čovječanstvo. - dodala je.

Kutcher, koji je sjedio uz Kunis u videu, rekao je da će se sredstva koristiti za pružanje humanitarne pomoći Ukrajincima pogođenim ruskom invazijom. - Glavni izazov je logistika. Moramo dobiti stambene prostore i moramo dopremiti zalihe i resurse u to područje - rekao je Kutcher.

BOGATAŠI SKUPLJAJU MILIJUNE Mila Kunis: 'Ponosna sam što sam Ukrajinka! Nema mjesta za ovu nepravdu, podržimo ih'

- I nikad nisam bio ponosniji što sam u braku s Ukrajinkom - priznao je glumac.

Dvoje glumaca, koji su se vjenčali 2015., dogovorili su se da će sami donirati 20 milijuna kuna, a konačni im je cilj prikupiti 200 milijuna kuna.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • Nap* 06.03.2022.

    Bravo

  • west66 06.03.2022.

    Puno ste napravili, nastavite na tome

  • RS Priv 06.03.2022.

    Gdje god Ashton kroči trgovina ljudima slijedi. I gore.

Komentiraj...
Vidi sve komentare