Obavijesti

Show

Komentari 2

Mila Kunis: 'Ponosna sam što sam Ukrajinka! Nema mjesta za ovu nepravdu, podržimo ih'

Mila Kunis: 'Ponosna sam što sam Ukrajinka! Nema mjesta za ovu nepravdu, podržimo ih'
2

Glumica je i sama podrijetlom iz Ukrajine pa je zajedno sa suprugom Ashtonom Kutcherom odlučila donirati tri milijuna dolara organizacijama koje pomažu unesrećenima, a cilja akcije skupiti je 30 milijuna dolara

Glumica Mila Kunis (38) i njezin suprug, glumac Ashton Kutcher (44) pokrenuli su GoFoundMe kampanju kako bi pružili pomoć unesrećenim Ukrajincima.  

POGLEDAJTE VIDEO:

Glumica je i sama podrijetlom iz Ukrajine pa je zajedno sa suprugom odlučila prikupiti 30 milijuna dolara organizacijama koje će pružiti prijevoz i siguran smještaj smještaj unesrećenima. Sami su navodno donirali tri milijuna dolara.

- Dok svjedočimo hrabrosti Ukrajinaca, svjedočimo i nezamislivom teretu onih koji su odlučili otići na sigurno. Ovo prikupljanje sredstava predstavljat će pomoć izbjeglicama - poručio je par u videu.

- Rođena sam u gradu Černivci u Ukrajini 1983., a u SAD sam stigla 1991. Smatram se Amerikankom. Ponosnom Amerikankom, ali sada ne mogu biti ponosnija na to što sam Ukrajinka - rekla je te nadodala kako je ovo što se događa u Ukrajini poražavajuće.

- Na ovom svijetu nema mjesta za ovakvu vrstu nepravednog napada na čovječanstvo - dodala je glumica kojoj je ovo prvo javljanje povod ruske invazije na Ukrajinu.

Iako su, kako kaže, Ukrajinci hrabar i jak narod, ne znači da ne trebaju podršku.

- Moramo podržati narod Ukrajine - zaključila je Kunis, a Ashton je dodao kako nikada nije bio ponosniji što je u braku s Ukrajinkom.

Ashton Kutcher podržao zemlju supruge Mile: 'Uz Ukrajinu sam'
Ashton Kutcher podržao zemlju supruge Mile: 'Uz Ukrajinu sam'

Podsjetimo, Ashton je i ranije na društvenim mrežama iskazao svoju podršku Ukrajini.

- Ako poznajete nekoga iz Rusije, nazovite ih i recite im da im njihovi mediji lažu. Ukrajinci ne želi ratovati, samo ne žele Putinovu vladu i ne žele biti okupirani - napisao je glumac na Twitteru.

2018 Breakthrough Prize Ceremony - VIP Arrivals