To je to što me zanima!

Milan odveo sina kući: Cijela obitelj jedva čeka da dođemo

IZBJEGLA SUSRET Nakon deset mjeseci baka Radojka je u Beogradu vidjela unuka Aleksandra. Severina nije pričekala Milana kod kuće kada je došao po sina
Vidi originalni članak

Kako bi izbjegla susret s bivšim partnerom, ozbiljna Severina (41) ostavila je sina dadilji. Svoj zagrebački stan napustila je sat i pol vremena prije nego što je Milan Popović (48) pozvonio na vrata.

Srpski biznismen jučer u 10 sati došao je s mladom djevojkom po sina Aleksandra (2). “Kralj bakra” pred Severinin stan došao je s vozačem i dadiljom koja je čuvala njegova sina dok je on pilotirao avionom.

Čim je ugledao Aleksandra, nasmijao se te ga je podignuo u naručje. Popović je bio presretan što će dječaka odvesti obitelji u Beograd i Vršac. Naime, sutkinja Marina Parać Garma na čitanju presude na zagrebačkom Općinskom sudu objasnila je da otac Milan može Aleksandra odvesti u Srbiju i zemlje EU od četvrtka do nedjelje.

Severina i njena odvjetnica nezadovoljne su što će dječak odsad biti odvojen od majke po četiri dana. Tvrde da Aleksandar na to nije naviknut.

- Moja mama Radojka nije vidjela unuka od lipnja prošle godine i cijela obitelj jedva čeka da dođemo - rekao nam je nedavno Popović. Dodao je da je Severina fantastična majka, ali i sebe smatra jednako dobrim roditeljem. Poduzetnik se od prekida s pjevačicom sa sinom družio samo u Zagrebu, a trenutačno uređuje kuću na Horvatovcu. Trebala bi biti gotova za dva mjeseca, a Popović će cijelo potkrovlje pretvoriti u igraonicu za Aleksandra. U dvorištu će mu napraviti i veliko igralište. U Zagrebu je Milan sina često vodio u šetnje središtem grada, a posjetili su i Zoološki vrt.

Tata i sin tada su se i modno uskladili, a Aleksandar se najviše oduševio morskim lavovima, koje je gledao dok je Milanu sjedio na ramenima. I Severina svaki slobodni trenutak provodi u igri sa svojim jedincem. S dolaskom lijepog vremena i Splićanka sve češće vodi dječaka u park Maksimir. Prekjučer se tako unatoč štakama igrala s Aleksandrom u dječjem vlakiću. Iako je iz prve oklijevala, mališan ju je uspio nagovoriti na ‘vožnju’ vlakom.

Brižni sin, koji je u park donio i hrpu svojih igračaka, zatim joj je dodao i štake ukrašene Swarovski kristalima, koje su ležale na podu.     

Idi na 24sata

Komentari 278

  • dedica1 05.04.2014.

    moja bivsa strina Joka odvela maloga Ksavera ravno na Siciliju i tamo ga krstila u Crkvi Sv.Giuzepea u Mesini. I jucer dobijem glas da se mali Ksaver upiskio za vrijeme krstenja pa je moja bivsa strina Joka bila jako ljuta jer nije imala rezervnu pelenicu.Kaze strina Joka da se kasnije i ukakio.A moja strina Joka je bila glumica i glumila je u 12 nasih filmova ali na zalost nikadsa nije imala prilike glumiti u niti jednom porno filmu.Moj stric Ilija ju je ostavio sto se u zadnjem filmu svukla do gola i sto je pjevala na stolu.Stric Ilija je inace bio vojno lice.Ovaj njezin mali Ksaver je vambracno zaradila s nekim Jovanom iz Gornjeg Milanovca ali se na zalost nisu skrasili u dugoj vezi pa su se morali razvesti. Njoj sada nude veliku karijeru u Italiji. Znate meni je jako zao da je mali Alexandro otisao k svojima u Srbiju sa svojim Tatom. Njegova keva Seve ce sada biti jako tuzna.Pa eto zato i napisah ovu istinitu pricu o mojoj bivsoj strini Joki i njenom slucaju . Ako Ševe procita da joj srcu bude barem malkic lakse.I pozdravite gospodina novinara koji nas je tako lijepo obavijestio o slucaju Seve nacionale i njenom bivsem ljubavniku Milanu kao i malome drazesnom Alexandru .Pozdravite i 24 sata. Oni su istini za volju najbolja novina koju sam imao priliku do sada procitati. To su prave stvari. To nas interesira a ne one gluposti o siromastvu i neimastini.Sto nas briga za one sto svaki dan jedu ustipke. Zasto ne kuhaju nesto drugo.O avionu koji je nestao. Pa traze ga . Valjda ce doci dan kad ga budu i nasli. O Pušićki! Ma sto se mene tiče jer je nju strah Cacica ili itd...

  • korisnicko ime je zauzeto 05.04.2014.

    tako i treba...

  • cmile 05.04.2014.

    Mali ima sreće pa je isti Seve!

Komentiraj...
Vidi sve komentare