To je to što me zanima!

Milan Popović i supruga Bojana dobili kćer: Poznato je i ime...

I mama i beba su dobro. Sve je prošlo kako treba. Milan i Bojana su presretni. Popović ne krije oduševljenje što je dobio kćer poslije tri sina, rekao je izvor blizak obitelji
Vidi originalni članak

Srpski poduzetnik Milan Popović (56) dobio je kćer. Supruga Bojana (28) rodila je djevojčicu Sofiju, piše Blic.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Kralj bakra poslije tri sina Aleksandra, Milana i Đorđa, upotpunio je obitelj s djevojčicom. Njezino ime dolazi iz grčke riječi 'sophos' što znači 'mudrost', pa bi značenje imena bilo 'ona koja je mudra', 'osoba koja je pronicljiva', 'mudrica'.

- I mama i beba su dobro. Sve je prošlo kako treba. Milan i Bojana su presretni. Popović ne krije oduševljenje što je dobio kćer poslije tri sina - kaže izvor za Republiku.

ključan je bio iskaz svjedoka Suđenje za slučaj Severininog sina: 'Gzim Redžepi nije kriv za trgovanje utjecajem oko nalaza'

Inače, Bojana je nepoznata javnosti, a ono što se o njoj zna je samo ono što je on rekao. Svojevremeno je tako srpski poduzetnik otkrio gdje su se supruga i on upoznali.

- Nas dvoje smo se upoznali u Beogradu. Bojana je iz dobre beogradske obitelji, obrazovana, oštroumna, snalažljiva, uvijek spremna za šalu - rekao je jednom prilikom. Također, par nije javnosti otkrio gdje stanuje.

Idi na 24sata

Komentari 38

  • Zmajana7 29.10.2022.

    "Također, par nije javnosti otkrio gdje stanuje." 🤯

  • zorozimba 29.10.2022.

    Još mi nedostaje mi info što je s Karleušom i Marijom Šerifović pa da budem 100% informiran sa stanjem istočno od Raja.

  • Marko je najbolji 29.10.2022.

    Bude li "mudra" na tatu, značenje imena bit će samo simbolično.

Komentiraj...
Vidi sve komentare