To je to što me zanima!

Miley Cyrus dala mami da je ošiša: 'Zašto si ovo napravila?'

Pjevačica se očekivano ne uzbuđuje previše oko komentara koje dobiva pa tako ni oko ovih vezanih uz frizuru. Objavila je fotografije pomalo neuredne, kratke plava kose, a s maminim radom je očito zadovoljna
Vidi originalni članak

Pjevačica Miley Cyrus (27) svoje je brojne obožavatelja naviknula već na incidente, afere i dramatične životne promjene pa nova frizura ne bi trebala biti nešto što će ih uzrujati, ali fotografije koje je pop zvijezda objavila nakon što je mamu pretvorila u frizerku u karanteni njezine su obožavatelje iznenadile. 

POGLEDAJTE VIDEO O MILEY CYRUS:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Ne razumijem zašto bi itko ovo napravio? Miley, zašto si ovo napravila svojoj kosi - jedan je od brojnih komentara na društvenim mrežama, koji se bave tematikom Mileynog novog looka. 

Cyrus se očekivano ne uzbuđuje previše oko komentara koje dobiva pa tako ni oko ovih vezanih uz frizuru. Objavila je nekolicinu fotografija pomalo neuredne, kratke plava kose, a sa završnim radom obiteljske frizerke je očito zadovoljna. 

IMA UPALU KRAJNIKA Miley Cyrus završila u bolnici: Novi dečko joj je donio ruže...

Miley je izjavila kako njezina nova frizura usklađena s novom glazbom koju stvara, a pop buntovnica do kraja godine planira svojim obožavateljima pokazati što je pripremila. 

Idi na 24sata

Komentari 3

  • kingdiamond 22.05.2020.

    Bas je fina zurka😜!

  • Rara Avis_1 22.05.2020.

    lagana katastrofa

  • teaa 22.05.2020.

    Na ljepoj glavi sve lijepo stoji.

Komentiraj...
Vidi sve komentare