To je to što me zanima!

Miley Cyrus i Damiano pozirali su zagrljeni na modnoj reviji

Glazbenici su se prvi put upoznali na reviji u Los Angelesu, a Miley nije skidala ruke s fatalnog Talijana
Vidi originalni članak

Pjevačica Miley Cyrus (28) i frontmen Maneskina Damiano David (22) prirustvovali su reviji modne kuće Gucci u Los Angelesu, a široki osmjesi otkrili su obostrano oduševljenje susretom. Skupa su pozirali fotografima, a priključila im se i basistica Victoria de Angelis (21).

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Glazbenici su kratko porazgovarali, a Miley je Damianu čak i nešto šapnula na uho.

Miley je poznata po burnom ljubavnom životu, a čini se kako ni ona nije imuna na šarm mladog rokera za kojim je poludio cijeli svijet nakon pobjede na Eurosongu.

Cijeli bend prisustvovao je Guccijevoj 'love parade' reviji, a Damiano je odabrao bijelo odijelo s bez košuljom i bijele sunčane naočale.

MANESKIN ZNAJU PRIVUĆI PAŽNJU Damiano u pletenom trikou, a kolega potpuno gol: 'Ne starim, samo postajem sve više seksi'

Maneskin nakon velike pobjede nije prestao oduševljavati publiku, a bend se ne boji pomaknuti granice mode, seksualnosti i muževnosti. 

Poznato je da je Damiano već četiri godine u vezi s blogericom Giorgiom Soleri (25) koja ima vojsku pratitelja na društvenim mrežama.

 

Idi na 24sata

Komentari 3

  • danho 05.11.2021.

    ako lik ima curu nakon miley vise nebu heh..tj cura navodno voli i cure tako da...heh...a na miley se vidi da je opcinjena ovim haha

  • Tetka 05.11.2021.

    Ima nešto što me podsjeti na Lady Di svaki put kad ga vidim....

  • 03.11.2021.

    Lik ima 22god?! Da vas ne lazem, uvjeren sam bio da nema ispod 36, samo više.

Komentiraj...
Vidi sve komentare