To je to što me zanima!

Miley Cyrus ima novog dečka, Patricka Schwarzeneggera?

Sin akcijskog junaka prije tri godine javno je priznao da mu je pjevačica najveća simpatija. Nakon toga izašli su nekoliko puta na spoj, ali nisu bili u ozbiljnijoj vezi
Vidi originalni članak

O njihovom odnosu mediji su prvi put pisali 2011., ali pjevačica i sin akcijskog junaka tada svoju vezu nisu nastavili. Patrick Schwarzenegger (21) i Miley Cyrus (21) sada se opet druže, a strani mediji pišu da između njih postoji nešto više od prijateljstva. Naime, Miley je u petak posjetila Patricka u njegovu domu, gdje su proveli nekoliko sati, a zatim su zajedno nekamo otišli, piše Daily Mail.

Ona mu je najveća simpatija

Patrick je prije tri godine prvi put izrazio divljenje prema pjevačici i rekao da je ona njegova najveća simpatija iako je tada bio u vezi s Tallulah Willis (20). Nakon što je to rekao njih dvoje bili su na nekoliko spojeva. 

- Miley se nada da će se s Patrickom upustiti u pravu vezu - rekao je izvor blizak pjevačici i dodao da njeni roditelji Billy Ray (53) i Tish (47) smatraju da je Patrick upravo ono što Miley treba. S druge pak strane Arnold (67) i Maria Shriver (58) boje se da će problematična pjevačica loše utjecati na njihovog sina.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • Peek-A-Boo 02.11.2014.

    Patrick ide kod Miley na obuku..samo pazi da ne pokupis neki STD

  • poglavica dugi nos 02.11.2014.

    mislim da mu je na ovoj drugoj slici malo pobjeglo iza nakon ovakog naprezanja

  • Thunderica 02.11.2014.

    Arnie važno da si ti dobro utjecao na njega.dijete se ima na koga 'baciti'

Komentiraj...
Vidi sve komentare