To je to što me zanima!

Miley Cyrus u novoj pjesmi priča o propalom braku: Objavila ju na rođendan bivšeg supruga

Pjevačica u spotu pleše ulicama Hollywooda u zlatnoj haljini i velikim crnim sunčanim naočalama. Cyrus također pjeva kako 'ne osjeća grižnju savjest i ne žali i zaboravlja svaku riječ' koju je Hemsworth rekao
Vidi originalni članak

Kao što je najavila, pjevačica Miley Cyrus (30) je izbacila novu pjesmu 'Flowers' 13. siječnja - na rođendan njenog bivšeg supruga, glumca Liama Hemswortha (33). U pjesmi govori o njihovom propalom odnosu.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Bili smo dobri, bili smo zlatni, san koji se ne može prodati. Bili smo u pravu, dok nismo. Sagradili smo dom, gledali kako gori - pjeva Miley. 

Stihovi pjevačice imaju dvostruko značenje. Naime, mislila je na kuću u Malibuu vrijednu više milijuna dolara koju je dijelila s Hemsworthom i koja je uništena u šumskom požaru 2018., a istovremeno opisuje kako se njihova veza s vremenom raspala.

Cyrus nastavlja pjevati kako 'nije željela ostaviti' glumca, ali je shvatila da je ovako sretnija i da joj je bolje sama.

- Nisam te htjela ostaviti, nisam htjela lagati, počela sam plakati, ali onda sam se sjetila...Mogu si kupiti cvijeće, napisati svoje ime u pijesku, razgovarati sama sa sobom satima, govoriti stvari koje ne razumiješ - pjevuši Mile.

Pjevačica u spotu pleše ulicama Hollywooda u zlatnoj haljini i velikim crnim sunčanim naočalama. Cyrus također pjeva kako 'ne osjeća grižnju savjest i ne žali i zaboravlja svaku riječ' koju je Hemsworth rekao.  

Miley u videu leži pored bazena u seksi crnom donjem rublju, a zatim se ustaje i prikazana je kako vježba u čipkastom grudnjaku te poručuje kako je ojačala od njihovog prekida. 

Spot završava s Miley koja pleše u luksuznoj, prostranoj vili noseći muško odijelo bez košulje ispod, pokazujući da je novi dom koji je izgradila bez muškarca savršen za nju.

digle publiku na noge Miley Cyrus organizirala zabavu za Novu: Na pozornici zapjevala sa svojom kumom Dolly Parton

Pjesma je objavljena neposredno prije Hemsworthova 33. rođendana, a u 20 sati na YouTubeu skupila je sedam milijuna pregleda. 

Idi na 24sata

Komentari 12

  • magicmushrooms 14.01.2023.

    MK Ultra!!!!

  • zorozimba 14.01.2023.

    Ova već dugo "pleše" po rubu....

  • Nameless 14.01.2023.

    Trebala bi se s našom Ellom Dvornik "skompati" i snimiti neki duet, ili editorijal...

Komentiraj...
Vidi sve komentare