To je to što me zanima!

Miley Cyrus uhvatili kako puši marihuanu na balkonu hotela?

Disneyjeva zvijezda u opuštenom izdanju družila se s prijateljima na balkonu hotela u Miamiju gdje trenutačno boravi. Kratku plavu kosu svezala je u mali repić.
Vidi originalni članak

Strani mediji objavili su fotografije na kojima pjevačica i glumica u ruci drži i puši sumnjivi smotuljak.  Fotografi su Miley Cyrus (20) snimili u subotu kako sa spomenutim smotuljkom sjedi na balkonu hotela u Miamiju gdje trenutačno boravi.

Daily Mail piše da je riječ o marihuani. 

Disneyjeva zvijezda u opuštenom izdanju se družila s prijateljima. Kratku plavu kosu svezala je u mali repić. Na Instagramu se u veljači pojavila fotografiju na kojoj je pjevačica također imala smotuljak u ruci. No, tada je opovrgnula da je ona na fotografiji te je izjavila da ona nema račun na Instagramu. Mnogi su na najnovijim fotografijama primjetili i da na ruci ne nosi zaručnički prsten koji joj je dao Liam Hemsworth, no ona je nedavno izjavila da je između njih sve u redu. 

U srijedu je objavljen Mileyin novi singl 'Ashtrays And Heartbreaks' koji je pjevačica snimila u suradnji sa Snoop Lionom. 

Idi na 24sata

Komentari 29

  • user_129676 08.04.2013.

    Ak je trava droga,onda sam ja narkoman :)

  • MladenGertner 08.04.2013.

    možda duhan čađi :D

  • nadimy 08.04.2013.

    Kao Hana Montana je bila preslatka, sada ne lici na nista.

Komentiraj...
Vidi sve komentare