To je to što me zanima!

Miley ne staje: Nakon glumca i blogerice, ponovno ima dečka

Pjevačica se nakon razvoda s glumcem upustila u romantičnu vezu s djevojkom, ali je njihova romansa završila nakon dva mjeseca, iako se djevojke nisu ustručavale javno iskazivati nježnosti
Vidi originalni članak

Turbulentinim ljubavnim životom u posljednja dva mjeseca pjevačica Miley Cyrus (26) itekako se može 'pohvaliti'. Krajem kolovoza potvrdila je kako se rastaje od glumca Liama Hemswortha (29) s kojim se vjenčala u prosincu prošle godine.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Izvori bliski paru komentirali su kako pravi razlozi njihovog razvoda leže u Liamovim porocima i Mileynoj nevjeri. Pjevačica je navodno pokušala spasiti brak, no nije mogla prijeći preko toga da Liam puno pije i konzumira droge. 

- Kao bivšoj ovisnici to joj je jako teško palo i jednostavno nije mogla prijeći preko toga - rekao je bliski izvor za TMZ. Ipak, u cijeloj priči nije Liam jedino crna ovca. Glumac tvrdi kako je razlog njihovog razvoda Mileyna nevjera. 

Nakon njega u igru je došla blogerica Kaitlynn Carter. Njihova je romansa završila nakon dva mjeseca, iako se djevojke nisu ustručavale javno iskazivati nježnosti. 

Sada je u priču došao i glazbenik Cody Simpson (22). Da to nije samo kruženje glasina, Cody je potvrdio svojim Instagram Storyjem. Podijelio je crno-bijelu fotografiju na kojoj ljubi Miley u čelo, a nazvao ju je svojom 'bebom'. Također, s njime su je vidjeli u supermarketu dok je kupovala sokove i sushi. Jedan od posjetitelja vidio ih je kako su razmijenili brzi poljubac dok su birali hranu.

Prisjetimo se, Cody se proslavio pjesmom 'iYiYi' koju je snimio s Flo Ridom. Tada mu je bilo 13 godina. Uslijedili su hitovi poput 'La Da Dee' pjesme i 'On My Mind.' Cody je prije nekoliko godina bio konkurencija pjevaču Justinu Bieberu (25), ali ga nikad nije nadmašio. 

PORUČILA BIVŠEM MUŽU Miley prozvala Liama: 'Ja sam bolja od svih s kojima ćeš biti'

POGLEDAJTE VIDEO SERIJAL 'ZENZACIJA' S IVANOM ŠARIĆEM:

 

Idi na 24sata

Komentari 5

  • tomo100brt 07.10.2019.

    Ona ne zna što će od svog života. Dobro bi joj došao jedan psihijatar.

  • 07.10.2019.

    valjda je pronašla srodnu dušu

  • bree77 07.10.2019.

    Kako se kaže, otišla na kvasinu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare