To je to što me zanima!

Miley ne želi na turneju: 'Ne volim pjevati pred stotinama tisuća ljudi. Nema povezanosti'

Prije devet godina Miley je imala 78 nastupa od veljače do listopada tijekom turneje 'Bangerz'. Proputovala je Kanadu, SAD, Europu, Latinsku Ameriku, Australiju i Novi Zeland
Vidi originalni članak

Ne samo da ne mogu, nego to i ne želim, rekla je pjevačica Miley Cyrus (30) kad su je pitali hoće li imati turneju. Izgleda da nema afiniteta pjevati pred tisućama obožavatelja jer bi je iscrpila konstanta putovanja i nastupi. Postigla je novi veliki uspjeh albumom 'Endless Summer Vacation' i hitom 'Flowers', ali to ne želi obilježiti turnejom. 

- Nakon posljednje turneje koju sam radila 2014., sve sam više to dovodila u pitanje. I, ne mogu - ispričala je u intervjuu za britanski Vogue. Svojedobno je rekla kako joj više odgovara kad nastupa pred prijateljima i u intimnom okruženju. 

- Pjevanje pred stotinama tisuća ljudi nije stvar koju volim. Nema povezanosti. Nema sigurnosti i nije prirodno. Izolirajuće je jer ste ispred 100.000 ljudi, a sami ste - zaključuje. Prije devet godina Miley je imala 78 nastupa od veljače do listopada tijekom turneje 'Bangerz'. Proputovala je Kanadu, SAD, Europu, Latinsku Ameriku, Australiju i Novi Zeland. Nakon toga je prestala toliko puno nastupati pa bi imala u godinu dana jedva deset nastupa. Promovirala bi nove pjesme i albume, ali ništa tako drastično kao 2014. godine. 

NIJE KOMENTIRALA NA GLASINE Miley Cyrus posvetila je bivšem pjesmu, a strani mediji pišu da ju je varao s Jennifer Lawrence

Nakon što je u ožujku objavila osmi studijski album, ovih dana izbacila je i treći singl, pjesmu 'Jaded'. 'Flowers' je čak osam tjedana bila na vrhu Billboardove ljestvice i postala je pjesma koja je najbrže u povijesti Spotifya dosegla milijardu streamova. 

Idi na 24sata

Komentari 2

  • langweilig 24.05.2023.

    Tako i bacicka, bolje joj je sator sa 20-25 djece

  • SLUZIJO 24.05.2023.

    Ali ima para !!

Komentiraj...
Vidi sve komentare