To je to što me zanima!

Miley o kraju Hannah Montane: 'Previše droge je krivo za sve'

Iako su mnogi vjerojatno očekivali odgovor u kojem Cyrus pojašnjava kako je ulogu jednostavno prerasla, glumica i pjevačica odlučila se na vrlo iskren odgovor
Vidi originalni članak

Prije sedam godina odlučila je napustiti ulogu Miley Stewart u američkoj tinejdžerskoj seriji Hannah Montana, kako bi se posvetila u potpunosti glazbenoj karijeri, no od TV setova nije odustala. Očekivano, Miley Cyrus (26) više neće glumiti školarku, koja živi dvostruki život i noću je slavna pop pjevačica, a kao član žirija showa RuPaul's Drag Race otkrila je i zašto. 

- Bilo je previše droge u to vrijeme oko mene - priznala je kroz smijeh Miley. 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Iako su mnogi vjerojatno očekivali odgovor u kojem Cyrus pojašnjava kako je ulogu jednostavno prerasla, glumica i pjevačica odlučila se na vrlo iskren odgovor, za što su ju mnogi njezini fanovi kasnije pohvalili na društvenim mrežama. 

PROMJENA ZBOG BEBE Fanovi uvjereni: 'Miley Cyrus je trudna, više ne puši i ne pije...'

Prije dvije godine u intervjuu za Billboard je izjavila kako je ta faza iza nje, no nedavno se ipak vratila nekim starim porocima. 

- Ostavila sam se marihuane i alkohola, potpuno sam čista trenutačno i to je nešto što sam željela sama sebi - pojasnila je svojedobno Cyrus, ali i lani priznala kako opet voli zapaliti joint, na što ju je navukla vlastita majka Tish Cyrus (51). 

Miley se lani udala za dugogodišnjeg partnera, australskog glumca Liama Hemswortha (29). Nagađalo se je li mladi par imao tajnu ceremoniju vjenčanja ili nije, a službenu potvrdu obožavatelji su dobili kada je Cyrus na svom Instagram profilu objavila crno-bijele fotografije s vjenčanja uoči Božića i tako potvrdila glasine. Na intimnoj ceremoniji vjenčanja prisustvovali su samo njihovi najbliži. 

 

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare