To je to što me zanima!

Milian: Karrueche bi se trebala posveti sebi i zaboraviti Chrisa

Milian misli da je jako važno da se Karrueche nakon prekida s Chrisom fokusira isključivo na sebe. Chris je Tran poslao poruku i želio bi da mu se ona vrati
Vidi originalni članak

Christina Milian (33) misli da se njezina najbolja prijateljica Karrueche Tran (26) ne bi trebala pomiriti s Chrisom Brownom (25).  Milian kaže da je jako važno da se Karrueche fokusira isključivo na sebe. 

- Karrueche je odlično i ponosna sam na nju. Trebalo je dosta vremena da donese odluku. Na kraju, morala se fokusirati na sebe i mislim da je sada jako sretna - kazala je pjevačica. Dodala je kako se Tran usredotočila na svoju karijeru. Bavi se manekenstvom i glumi, ali ima još puno stvari na vidiku koje će obožavateljima tek pokazati. 

Chris je manekenki poslao poruku i želio bi da mu se manekenka vrati, ali je uvjet da prihvati i njegovu desetomjesečnu kćer Royalty. 

- Želim biti s tobom. Jedino s tobom. Tvoj sam zauvijek. Možeš li prihvati mene i moju kćer?, napisao je Chris  koji očajnički pokušava raditi na sebi i imati svoj život pod kontrolom - kazao je bliski prijatelj. 

Idi na 24sata

Komentari 3

  • kontesa nera 10.04.2015.

    kako chris brown ima 25 god, ja bih rekla da ima vise

  • kung fu panda 09.04.2015.

    sad mi koji smo učili ruski kad čitamo njeno ime možemo se valjati od smijeha jer to zvuči KeruĆe

  • alfabetagama 09.04.2015.

    Čime su ove persone zaslužile da se o njima piše?

Komentiraj...
Vidi sve komentare