To je to što me zanima!

Milica Majstorović: Nikad se nisam pokušala ubiti...

Pjevačica Milica Majstorović kaže da nije završila u bolnici zbog predoziranja talbetama već zbog anemije zbog čega su je liječnici stavili na infuziju
Vidi originalni članak

Bivša natjecateljica talent showa 'Operacija Trijumf', za koju se pisalo kako se pokušala ubiti tako da se predozirala tabletama, poriče da je to ikad izjavila ili htjela učiniti. Ona je za In Magazin rekla kako je u bolnici završila zbog anemije, a ne zbog detoksikacije od lijekova. Kazala je kako će tužiti medije koji su pisali neistine o njoj. Priznala je da joj je razdoblje nakon završetka showa bilo vrlo stresno te da je doživjela živčani slom. Misli da je pogriješila samo zato jer je nakupljala stres u sebi umjesto da je ono što je muči podjelila sa svojom obitelji. Zbog priča o njenom privatnom životu u javnosti jako je ljutita te u napadu bijesa ponekad zna baciti mobitel, a u proteklih tjedan dana tako je razbila čak dva mobitela. Milica, koja se nedavno zaručila za dečka Nenada, ne planira vjenčanje uskoro jer prvo želi upisati i završiti jazz akademiju u Grazu.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • Stasha 03.05.2010.

    Mislila sam da se već ubila... Dosadila je svima takvim priglupim skretanjem pažnje na sebe..

  • mhmhm 03.05.2010.

    Milica: Nikad se nisam pokušala ubiti ... samo sam htjela skrenuti pažnju na sebe!

  • bosnia_80 03.05.2010.

    šta je sebi umislila ova mala....ko je ona? odakle je..šta je postigla u životu... osim što je samo učestvovala (čak nije ni pobijedila ) na nekom smiješnom natjecanju..

Komentiraj...
Vidi sve komentare